Päťdesiat odtieňov slobody

Päťdesiat odtieňov slobody
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194994/bmid_patdesiat-odtienov-slobody-r6R-194994.jpg 3 4189 4189

Fifty Shades série

Tretí diel erotického románu, ktorý sa stal svetovým bestsellerom. Anastasia a Christian majú všetko - lásku, vášeň aj bohatstvo. Ale Anastasia tuší, že udržanie lásky pred nich bude klásť výzvy, ktoré si zatiaľ nevie alebo nechce predstaviť... Keď Anastasia Steelová prvý raz stretla mladého úspešného podnikateľa Christiana Greya, netušila, ako veľmi jej to zmení život... Od začiatku vedela, že vzťah s jej Tieňom nebude prechádzka ružovou záhradou. Christianov životný štýl jej nikdy nebol blízky, no musí sa ho naučiť žiť spolu s ním, a to bez toho, aby stratila vlastnú tvár, integritu a nezávislosť. Christian zas musí prekonať svoju posadnutosť kontrolou a vyrovnať sa so svojimi vnútornými démonmi. Teraz, keď sú konečne spolu, zažívajú nekonečnú lásku, vášeň a vzájomnú blízkosť a otvára sa pred nimi svet nekonečných možností. Zdá sa, že im nič nechýba. Náhle však zasiahne osud a pred Annou ožívajú jej najhoršie nočné mory...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)

Fifty Shades Freed, 2012

Turmee
10.04.2018 3 z 5

Pocity z předchozích dílů přetrvávají. Hodně zápletek v jednom díle. A sex se stal jen nudnou vycpávkou děje. Stejný scénář, stejné věty. Jsem ráda, že jsem se dostala na konec a možná jsem zvědavá i na Greyův pohled.

Nela.Rob
05.04.2018 2 z 5

Tak jsem byla kamarádkama donucena přečíst si tu "nejlepší trilogii" všech dob. Ale bohužel jsem došla k závěru, že to je naprostý literární odpad. Ano, přečetla jsem všechny 3 díly, ale už se k nim nikdy nechci vracet.
Naprosto nesmyslný příběh, trapné dialogy, a ve finále, jeden a ten žvást pořád dokola. Tato kniha mi absolutně nic nedala. Jen jsem díky ní ztratila čas, který jsem mohla věnovat jiné knize.

juni
15.03.2018 3 z 5

Kniha se mi vůbec nelíbila. První dva díly jsem viděla jenom jako filmy a tenhe taky, ale přišlo mi to jako strašná nuda. Nemělo to děj a bylo to předvídatelný.

daza.dt
13.03.2018 3 z 5

Z celé série byla asi tato nejlepší - alespoň se něco dělo a mělo to nějaký spád. Všechny 3 díly bída.

andrea1970
11.03.2018 2 z 5

Stále to samé dokola... Třetí díl už byl opravdu nudný, neustále se opakující scény... Trvalo mi dlouho, než jsem ho dočetla.

Szekynka
06.03.2018 3 z 5

Nejedná se zrovna o knihu plnou zvratů, kde by na čtenáře čekalo nějaké překvapení, vše dopadne tak nějak předvídatelně. Nicméně je to oddychové čtení s trochou toho sexu, snění a pohádkového života.

Alex.Barunka
05.03.2018 2 z 5

Kdyby se to seškrtalo na polovinu, nic by se nestalo.

tabaluga
05.03.2018 3 z 5

Knihu jsem přečetla ale pro mne to byl brak

lenysek69
28.02.2018 4 z 5

Třetí díl byl srovnala s prvním dílem, co se týče zajímavosti. Stejně tak, jako u prvního dílu, čekáte, jak to bude probíhat, tak u třetího dílu čekáte, jak to asi dopadne. Za mě byl tedy třetí díl super.

Jeckyyy
19.02.2018 4 z 5

Celkově mě nezaujal první ani druhý díl....kniha ani film. Ale díl třetí už se mi líbil, byl víc akční tudíž i na film se dalo koukat :)

janyska13
03.02.2018 4 z 5

Poslední díl mě celkem bavil, možná i nejvíc. Hodně věcí se tam dělo. Jsem zvědavá na film.

ecila13
30.01.2018 3 z 5

Četla jsem ze zvědavosti, čekala brak, ale je to celkem fajn série knížek na dovolenou. Autorka umí vyjádřit zamilovanost, touhu, úzkost, závislost, narcistické zranění ...
Akorát to není červená knihovna, ale chvílemi spíše porno :-)

LivN
29.01.2018 2 z 5

Už to nebylo ono. Taky jsem postrádala víc podrobně rozepsaných erotických scen. Už to nebyla tak erotická knížka jako první díl a to mě zklamalo. Čekala jsem od toho víc první díl prostě vede.

TerezaMondeková
21.01.2018 3 z 5

Opět... film byl mnohem lepší. I když v tomhle díle nějaké překvapení bylo, ale kniha byla zase zbytečně zdlouhavá. Sexuální scény jsem opět přeskakovala. Sérii určitě znovu číst nebudu.

m_friedlova
17.01.2018 3 z 5

Mě se příběh (a celá trilogie) líbil. Pro mě odlehčené čtení, přečtené jedním dechem. Tento třetí díl byl nejnapínavější i díky tomu, že jsem nejdřív neviděla film a nevěděla jsem, co hlavní postavy čeká. Žádný litetární skvost to není, ale četla jsem už horší knihy, u kterých zvažovala, zda je vůbec dočtu. Za mě pozitivní hodnocení.

terezka1271
14.01.2018 5 z 5

Nejlepší díl z trilogie. Baví mě a ráda se ke knížce vracím.

puhinka
03.01.2018 3 z 5

Knihu som čítala už dávnejšie...ale...mala som čo robiť, aby som ju dočítala. Kebyže dáme preč podrobné opisovanie sexu, dej knihy je na 50 strán. A celé to bolo také nerealistické už aj na mňa a to mám rada rozprávky pre dospelých ...

4laras
28.12.2017

Zklamání největší.
Pokus o napětí mezi postavami, který se moc nevydařil.

Důkaz že lidi se nemění...

Michelle.Bee76
23.12.2017 1 z 5

Nedočteno.. to už fakt nešlo. Špatné.

Evaneva
19.12.2017