Pán Smraďoch

Pán Smraďoch
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233747/bmid_pan-smradoch-6Hg-233747.jpg 4 357 357

Chloe je osamelé dievča bez priateľov a navyše žije v tieni neznesiteľne talentovanej sestry. Zoznámi sa s pánom Smraďochom, miestnym bezdomovcom. Síce trošku smrdí, ale je to jediný človek, ktorý sa k nej správa milo. Dokonca ešte milšie ako mama snobka od kosti. Mama kandiduje do Parlamentu a sľubuje voličom, že z mestečka zmiznú bezdomovci, a tak všetko nasvedčuje tomu, že Chloe príde o jediného priateľa. Až kým nenájde miesto, kde by ho mohla skryť. Niektoré tajomstvá môžu dopadnúť všelijako. A pokiaľ ide o tajomstvá, pán Smraďoch ich má zrejme viac, ako sa na prvý pohľad zdá...... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Slovart (SK)

Mr. Stink, 2010

Jusťa
01.02.2015

Kniha se mi moc líbila.

sachista
23.03.2014 5 z 5

S panem Smraďochem jsem uzavřel romány Davida Walliamse, které u nás v Argu vyšly. Nevím proč jsem si zrovna Smraďocha nechával na konec, možná jsem měl nějaký neopodstatněný předsudek. Ten se však záhy rozplynul. Walliams potvrzuje své umění napsat příběh primárně určený dětem, avšak s chutí si jej mohou přečíst i dospělí jakéhokoli věku. Opět nastoluje řadu témat k zamyšlení i poučení. Další pohlazení po duši, jež vřele doporučuji.

Weweuka
29.12.2013 3 z 5

Zajímavé přiblížení k problému bezdomovectví. Ne každý je na ulici ze stejného důvodu, každý má svůj životní příběh.

SabinaV.
16.12.2013 5 z 5

Moc dobrá knížka,četl to i táta ;)

SáraV.
16.12.2013 5 z 5

Smrdí, smrdí, to to smrdí. :-)

tyzik.cejka
28.06.2013 4 z 5

další kniha od Davida moc mě bavila