Počkám na tebe

Počkám na tebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542791/bmid_pockam-na-tebe.jpg 4 1513 1513

evelýny
26.09.2015 2 z 5

Označení kategorie dívčí román tento příběh rozhodně splňuje. Místy je i vtipně napsaný. Bohuže ničím originální a rozhodně na mě nepůsobil reálně. Pohádka pro odrostlejší dívky o jednom drsňákovi, který ale vlastně ani drsňákem nebyl, spíše velmi trpělivým, předčasně rozumově vyspělým princem z pohádky :-)

Dudunka
19.09.2015 5 z 5

Krásná kniha :)

Haňulec
28.08.2015 5 z 5

Tato kniha mě velmi mile potěšila. Nečekala jsem ze příběh Avery a Cama budu s nimi prožívat. Do knihy jsem se začetla a nemohla jsem od knihy odtrhnout. Neváhejte si tuto knihy přečíst, určitě vás překvapí. :-)

mayacfc
27.08.2015 3 z 5

Pohodové prázdninové čtení. Kniha se mi moc líbila, chvilkami jsem se cítila, jako kdybych byla hlavní hrdinkou já, i když mě někdy štvalo její odmítání a kdybych byla já Camem, tak bych se na ni dávno vykašlala :D Každopádně bych chtěla, aby tohle kluk udělala pro ně :)

NicaCola
25.08.2015 3 z 5

Pohodové čtení, ale přiznám se, že jsem od knihy čekala trošku víc :)

dulcesi
18.08.2015

Tato knížka byla fakt super

ElenaM
15.08.2015 5 z 5

Dlouho jsem nic tohoto žánru nečetla. A musím říct, že mě kniha zcela pohltila a četla se velmi dobře. Krásná oddechovka se špetkou tajemství. Obsahuje spoustu vtipných dialogů, které dávají ději ještě větší spád. Postavy jsou sympatické, milé a vtipné. Moc se mi knížka líbila a určitě si přečtu něco dalšího od této autorky!

Sali88
08.08.2015 5 z 5

Myslela bych si, že takováhle kniha mě bude bavit spíš v nácti, ale při čtení jsem změnila názor, moc se mi líbila, a musela jsem dát pět hvězdiček :)

Abbadon
23.07.2015

Já taky přesvědčovala přítele, že mezi námi nic nebude 3,5roku to nevzdal a ted jsme skoro rok spolu =)

inuska6280
02.07.2015 5 z 5

Moc pěknej příběh, akorát bych tu aférku s Avery trošku míň dramatizovala. Ale těším se na další díl :)

Terka18
28.06.2015 5 z 5

Má první kniha od autorky a rozhodně ne poslední. Myslela jsem si, že to bude hezká romantika a krásný příběh, ale stejně mě knížka překvapila a jsem z ní unešená. Jedním slovem nádhera. Skončila krásné a už se těším na další knížky. Kdyby se jen takový milostný příběh jako mezi Camem a Avery objevoval i ve skutečnosti. :)

Sam99
23.06.2015 5 z 5

Tak, tohle je moje druhá kniha od autorky a... um horší než Jako led. Sice dávám pět hvězdiček, ale děj byl docela předvídatelný. Kniha jsem přečetla jedním dechem a vcelku si ji užila. Velká romantika, která vás chytne za srdce a trochu pokazí zuby (tak moc je to sladké). Myslím si, že knihy v originále jsou lepší, protože ne každý překlad je dobrý (tento zrovna nebyl špatný). Knihu doporučuju, Užijte si ji!

marcela6183
06.06.2015 3 z 5

Jo, taky jsem přesvědčovala svého přítele, že s ním nechci nic mít. Půl roku to nevzdal, ale sušenky nenosil. Tolik k vytrvalým mužům. Prostě ji uchodil. Bylo to milé, vtipné a nedalo moc práce přečíst to jedním tahem.
Trochu vadou na kráse mi přišel překlad, ztratila se mi troška typicky autorského vyjadřování. Ok, to mám z toho, že čtu knihy i v originále (ale když on ten překlad tak trvá...).
BTW nemám ráda obálku, už jen pro to, že Wait for You 1 + 1.5 patří k sobě... tak proč mi kruci někdo vnucuje cizí holku? .-)
Ty tři hvězdy dávám zaslouženě, autorka umí stoprocentně zralý koncert děje, myšlenek a pointování. Jen mi přišlo, že je hrdinům o pět let víc.

lunina
25.05.2015 5 z 5

Úžasná knížka ♥
Doporučuju !!

Sarance
08.05.2015 3 z 5

Příjemná oddychovka, sice spíš pro náctileté, ale ani my starší nepohrdneme.

petrzel
04.05.2015 5 z 5

Úžasná kniha. Byl v tom humor, láska a vše co k tomu patří.

klarinka9974
23.04.2015 5 z 5

Počkám na tebe, i kdyby jsi měla přeplavat moře a obletět celý svět, i nadále by na ní čekal. Láska která nikdy neskončí :)

jitka7
19.04.2015 5 z 5

No tak tohle mě dostalo. Nevěřila bych, že budu na nějaký slaďárny, ale bylo to božský. Žrala jsem to od začátku do konce. Už je to moje druhá přečtená knížka z této série a jsou obě super :) Má to takové svoje holčičí kouzlo. Kdo by si nepřál takového mužského :)) Určitě se k téhle knížce budu vracet a ráda.

ivul21
12.04.2015 5 z 5

Super knížka!! Cam byl opravdu sexy bůh a Avery tajemná dívka, která ho uměla "usadit". Její kamarádi byli také dobří, obzvlášť Jacob :). Ty nedělní snídaně .. Hm ..

nikkifinn
08.04.2015 4 z 5

4,5 - chci další od téhle autorky. Křehké dívčí srdce mám v sobě evidentně stále. Stokrát už tu takový podobný příběh byl, ale takhle napsaný jen sotva. Opravdu moc prima čtení. Smála jsem se, slzičky měla na krajíčku a taky se červenala nad - ehm - pár kapitolami... (tahle autorka by měla dávat jednu dvě lekce paní Jamesové) :-)