Počkám na tebe přehled

Počkám na tebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542791/bmid_pockam-na-tebe.jpg 4 1513 1513

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Počkám na tebe. Přihlašte se a napište ho.

S.sidi
21.11.2024 3 z 5

Jako oddychovka mezi jiným poslechem dobré. Z počátku jsem se nemohla zaposlouchat a dokonce odložila.Zkusila jsem ještě jednou a doposlouchala.Doporučuji pro mladší čtenáře.Dávám 3,5 z 5.

kniha_je_laska
29.10.2024 5 z 5

Tuhle knihu jsem milovala. Před lety jsem ji četla několikrát a pokud ne celou, tak aspoň oblíbené pasáže. Cam byl můj druhý knižní manžel, tak je asi jasné, jak moc jsem ho zbožňovala. A stále zbožňuji.

Tohle je příběh, který v sobě ukrývá těžké téma. Ukazuje, že můžete před minulostí utíkat, jak dlouho chcete, i odjet hodně daleko, ale ona vás prostě dostihne a bez toho smíření s ní se nikdy nepohnete dál.

Avery s tím, co se jí stalo, bojovala velmi dlouho. Způsob, jakým se k tomu všemu postavili její rodiče byl hnus a chování všech na škole tomu už vůbec nepomohlo. A tak si vybrala vysokou školu tak daleko do domova, kde ji nikdo nebude znát a kde může začít znovu. Hned první den vrazí do kluka, a přestože to zatím neví, tak on všechno změní. Cam a jeho sušenky Nevím, zda takový kluk vůbec existuje. Byl vůči Avery opravdu velmi trpělivý a byl jí tím co potřebovala. Jacoba a Brittany si člověk také musel oblíbit. Kamarádku jakou byla Brit by měli mít všichni

Četla jsem to po dlouhé době a přestože  možná nějaké výtky jsou, tak tenhle příběh patří prostě k mým srdcovkám, a budu se němu vždy ráda vracet

Interpretace 4/5

Lee7
17.10.2024 5 z 5

Toto jsem nečekala, krásný, jemný a velmi citlivý příběh. Jak nejlépe překonat bolesti a žaly, uvolnit své strachy a nebát se zakusit lásku, začít opět důvěřovat. Krásný příběh a vřela doporučuji.

Knižní novinky (43. týden)

18.10.2020

Kniha Počkám na tebe v seznamech

v Přečtených2 392x