Pokojovky a jak se o ně starat
Zuz Gašparovičová , Rozi Zacharov , Aneta Vachová
Vše o pokojovkách na jednom místě. Na listech knihy Pokojovky se dozvíte vše, co potřebujete vědět o jejich pěstování. Jak se o pokojovky v průběhu roku starat, aby byly spokojené, nebo co si počít, když se něco nepovede. K tomu zde najdete profily dvaceti nejoblíbenějších rostlin, DIY návody a spoustu zelené inspirace.
Jako začátečník, který si už stihl nějaké ty pokojovky pořídit, jsem musela dřív nebo později sáhnout i po nějaké té příručce.
A to bych nebyla knihomol, abych si to jen přečetla na internetu a nepořídila si na to speciální knihu - a proto jsem se rozhodla pro tu nejlépe hodnocenou a zároveň i velmi povedenou: nejen že je krásně zpracovaná a z kvalitního materiálu, ale i po obsahové stránce se tu dozvím mnoho. Před samotnou koupí květinky si promyslet její umístění, vybrat tu vhodno, potom samotná péče o ni, hnojení, zalívání a stane se i mým pomocníkem, když bych něco pokazila. Našel se tu i výběr těch nejběžnějších pokojovek, které tvoří základy džunglí v bytě.
Krasne zpracovana kniha!
Velmi dobre odvedena prace..
Kdo ji nema, at si ji urcite poridi..
Vrele doporucuji.
Jen tak dale holky.????
Super příručka pro začátečníky. Každý se dozví všechny pojmy, které se kolem pokojovek motají a nebude tápat když čte popisy, co se po něm vlastně chce. Ale samozřejmě obsahuje i věci, které ocení i zkušení pěstitelé, ať už třeba Co říkají listy, jak připravit pokojovky na dovolenou nebo DIY návody.
Krásná knížka pro všechny #plantgirls a #plantlovers. Plno důležitých informací jak se o pokojovky správně starat aby nám dělaly radost a krásné fotky, díky kterým budete chtít mit všechny kytičky doma.
Knihu jsem vyhrála přes instagram, jelikož už není k sehnání. Je to poklad :)