Pokojovky a jak se o ně starat přehled

Pokojovky a jak se o ně starat
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397080/bmid_pokojovky-a-jak-se-o-ne-starat-lte-397080.png 5 44 44

Vše o pokojovkách na jednom místě. Na listech knihy Pokojovky se dozvíte vše, co potřebujete vědět o jejich pěstování. Jak se o pokojovky v průběhu roku starat, aby byly spokojené, nebo co si počít, když se něco nepovede. K tomu zde najdete profily dvaceti nejoblíbenějších rostlin, DIY návody a spoustu zelené inspirace.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokojovky a jak se o ně starat. Přihlašte se a napište ho.

petra1394
23.09.2023 5 z 5

Knihu jsem vyhrála přes instagram, jelikož už není k sehnání. Je to poklad :)

Silwinka87
22.08.2022 5 z 5

Knížka je nádherná a informace stručné a jasné.. Najednou vím, co mám dělat :-)

amaenium
10.05.2021 4 z 5

Jako začátečník, který si už stihl nějaké ty pokojovky pořídit, jsem musela dřív nebo později sáhnout i po nějaké té příručce.
A to bych nebyla knihomol, abych si to jen přečetla na internetu a nepořídila si na to speciální knihu - a proto jsem se rozhodla pro tu nejlépe hodnocenou a zároveň i velmi povedenou: nejen že je krásně zpracovaná a z kvalitního materiálu, ale i po obsahové stránce se tu dozvím mnoho. Před samotnou koupí květinky si promyslet její umístění, vybrat tu vhodno, potom samotná péče o ni, hnojení, zalívání a stane se i mým pomocníkem, když bych něco pokazila. Našel se tu i výběr těch nejběžnějších pokojovek, které tvoří základy džunglí v bytě.

Kniha Pokojovky a jak se o ně starat v seznamech

v Mé knihovně35x

Autoři knihy