Policejní křeček a zámecký zloděj
Daniela Krolupperová
Policejní křeček série
Policejní křeček? Ano, skutečně existuje! Jmenuje se Bruno a bydlí u druháka Jirky. Přednedávnem jeho skvělý policejní čich odhalil skupinu zlodějů aut. V místní zámecké galerii je právě teď výstava nádherných šperků. A křeček tuší, že brzy bude mít práci. Jednoho dne je to tady – cenné šperky byly ukradeny. Ale detektiv Bruno už jde po stopě! Volné pokračování knížky Policejní křeček.... celý text
Křeček Bruno opět zasahuje! Další případ, další porce zábavy, napětí a slušné detektivní práce v provedení a rozsahu tak akorát pro děti. Je to naše oblíbená postava, jejíž příběhy nás s dětmi neskutečně baví.
Další knížka, kterou mi přečetla mladší dcerka (druhá třída) sama, příběh, který má i pro děti pochopitelnou detektivní zápletku, vtipné obrázky, četlo se hezky.
Jo, tohle se povedlo. Po dlouhé době dětský příběh, který má hlavu a patu, začátek a konec, napětí, záhadu... Škoda, že tohle není standard v české dětské tvorbě.
Po úspěchu 1. dílu policejního křečka Bruna jsme zakoupili i díl druhý, v němž se Bruno opět pochlapil - pomohl dopadnout rafinované zámecké lupiče, kterým se zachtělo cenných šperků! Napínavé a dobrodružné čtení se zase osvědčilo. Bruno je u nás ten nejvíce nejdobřejší policista na celém světě!
Dcera (druhá třída) přečetla knihu s nadšením, četli jsme s ní všichni, bavilo nás to. Hezký jazyk, zábavný a napínavý příběh.
2014 | Zločin na Starém Městě pražském |
2018 | Past na korunu |
2009 | Draka je lepší pozdravit aneb O etiketě |
2016 | Jde sem lesem - Bylinková pohádka |
2013 | Policejní křeček |
U dědy a babi sleduje naše šestiletá krimi zprávy, takže jsem ji vzala do knihkupectví, kde jsme si zakoupily tuhle detektivku. Ještě tedy budeme muset sehnat 1. a 3. díl, protože se nám moc líbila.