Tajemství pomocnice

Tajemství pomocnice
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542576/bmid_pomocnice-pomocnicka-tajemstvi-pomocnice.jpg 4 101 101

Pomocnice / Pomocníčka série

Pokračování bestselleru Pomocnice! Je těžké najít zaměstnavatele, který se nebude příliš vyptávat na mou minulost. A tak děkuji svým šťastným hvězdám, že jsem získala místo u Garrickových. Chvíli tu můžu v klidu pracovat, dokud nedostanu, co chci. Je to téměř dokonalé. Jenže jsem se pořád ještě nesetkala s paní Garrickovou, ani se nepodívala do pokoje pro hosty. Jsem si jistá, že ji tam slýchávám plakat. Při praní prádla si taky všimnu skvrn od krve kolem límečku její noční košile. Takže si jednoho dne už nemůžu pomoct a na dveře zaklepu. Jakmile se pomalu otevřou, spatřím za nimi něco, co všechno změní…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr

The Housemaid, 2022

leniska6373
včera 5 z 5

Četlo se to skoro samo…za me trošku lepší nez první dil…

Annie10
18.11.2024 3 z 5

Naivita, nesmyslné přemýšlení hlavní hrdinky, nelogičnost v jejích činech a hlavně mezery v příběhu... nemůžu dát více než 3*. Kniha je čtivá, stejně jako první díl. Ale pro mě je to opět zklamání. :/

pety588
18.11.2024 5 z 5

Byla to jízda, stejně dobrá kniha jako první díl.

beruska
18.11.2024 5 z 5

Napínavé, poutavé.... Řekla bych, že stejně dobré jako první díl... Určitě doporučuji...

Peace
17.11.2024 2 z 5

"Když je to správné, jednoduše to poznáte."

Z předchozích knih autorky jsem byla hodně nadšená, o to více mě mrzí, že nejnovější kniha mi vůbec nesedla a dost mě zklamala.

valeria3149
16.11.2024 5 z 5

knihy od Freidy se čtou samy, žádný zdlouhavý příběh, knížka vás vtáhne do děje hned na začátku a nepustí, dokud ji nedočtete :)

evin84
16.11.2024 5 z 5

Miluju tuto spisovatelku. Kniha se mi velice líbila stejně jako první díl. Těším se na další její knihu.

pavla8885
16.11.2024 5 z 5

Po rozchodu s Enzem má Millie už nový život s dokonalým právníkem Brockem, který ale nemá tušení o její trestné minulosti. Rád by se s ní usadil a založil rodinu. Millie se ale naskytne nová pracovní příležitost uklízet a vařit v luxusním bytě Garrickových. Práci přijme a snaží se přijít na to, proč nesmí chodit do pokoje pro hosty. Proč dveře nesmí otevřít? Proč ještě neviděla paní Garrikovou? Millie je známá, že pomáhá týraným ženám. Může to být důvod proč je tady?
Kniha je napsaná poutavě a krátké kapitoly nutí čtenáře číst dál. Pomocnice i Tajemství Pomocnice jsou dva rozdílné příběhy a můžou se číst samostatně. Já jsem z knihy neuvěřitelně nadšená a doporučuji! ;)

MiskaMa
15.11.2024 5 z 5

Opět skvělé počtení od Freidy McFadden. První díl mi přišel trochu víc napínavý než tento.

Už se ale těším na třetí díl, ve slovenštině už vyšel. 5*

Nikol2110
14.11.2024 5 z 5

Skvělá kniha, možná i trošku lepší než první. Super zvrat, těším se na pokračování.

Dresia
16.09.2024 4 z 5

Jednička určitě lepší, ale moc hezky se to četlo, přijde mi to vtipné, možná je to díky slovenštině...;) užila jsem si to.

ZuzKul3
15.09.2024 2 z 5

Kniha ma sklamala jednoduchosťou deja, naivitou hlavnej hrdinky, predvídateľným rozuzlením zločinu.

petgona
07.08.2024 4 z 5

Ja som bola dost nadsena z prveho dielu a druhy teda velmi nezaostal. Millie sa lepi smola na paty, ale jej riesenia su zaujimave.
V podstate je to len taka oddychovka, ale prijemne napisana aj ked troska predvidatelna.

macer1991
22.07.2024 5 z 5

Vynikajúca séria , tretí diel už vyšiel v angličtine , takže sa máme na čo tešiť

Krchnaida
14.07.2024 5 z 5

Autorka nezklamala ;-) , super!

MaggieR
30.06.2024 3 z 5

(SPOILER) No nebolo to zle, ľahké čítanie zaujímavé ale už tam bolo niekoľko chýb nad ktorými som sa pozastavila napr. Wendy nemala prečítanú predmanželskú zmluvu? Millie nevedela že môže mať na oblečení strelný prach? A ten útek od tak dokonale prešpekulovaneho manžela nenaplanovany a ako úplný amatér po toľkých skúsenostiach ? No keby sa mysli na detaily tak by príbeh musel vyzerať úplne inak. Takto je to len oddychové čítanie. Podľa mňa trochu odflaknute, nevidieť posun od 1. Knihy

Jurajovamaka
05.05.2024 5 z 5

Výborný koláčik ku kávičke v podobe ľahkého krimi príbehu…Stále sa niečo zaujímavé deje, ani chvíľu sa nenudíte, kniha sa číta ,,sama,,…a autorka Vás drží v napätí až do úplného konca…
Už som čítala niečo z jej tvorby a veru nesklamala ani táto
Za MŇA určite odporúčam

prestiggio
03.05.2024 4 z 5

Kniha fajn, príbeh zaujal, ale na jednotku to nemalo. chýbal mi tu "totálny moment prekvapenia"

Dani25
02.05.2024 5 z 5

Zaujala ma viac ako 1.časť. Opäť tu bolo cca v polovici knihy prekvapenie a nečakaný záver.

TVer
29.04.2024 4 z 5

V knihkupectví mi bylo řečeno, že kniha okamžitě navazuje na první knihu "Pomocnice" a že bez toho abych si tu knihu přečetla, budu úplně ztracená (chtěla jsem koupit jako dárek). Já jsem první knihu četla, ale pan prodavač asi ne, protože to nenavazuje ani omylem. Je tam zmíněna jednou Nina z první knihy a pak velmi okrajově zmíněný konec první knihy (tak trochu), ale že bych byla úplně ztracená pokud bych 1 nečetla, to se říct nedá. Obecně se mi kniha líbila, ale přiznám se, že mě plottwist dost překvapil a to se mi líbilo ještě víc.