Profesorka přehled
Freida McFadden
Eve má pekný život. Každý deň vstane, dostane bozk od manžela Natea a odchádza do práce na miestnu strednú školu, kde učí matematiku. Všetko je tak, ako má byť. Až na to, že... Minulý rok casehamskou strednou školou otriasol škandál. Hovorilo sa o afére medzi učiteľom a študentkou menom Addie. Eve však vie, že za týmito škaredými klebetami sa ukrýva oveľa viac, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Addie nemožno veriť. Klame. Ubližuje ľuďom. Ničí životy druhým. Aspoň to všetci tvrdia. Nikto však nepozná skutočnú Addie. Nikto nevie tie tajomstvá, ktoré by ju mohli zničiť. A Addie urobí všetko pre to, aby to tak zostalo. Autorka bestsellerov New York Times Freida McFadden nám prináša príbeh plný zvrátených tajomstiev a dlho očakávanej pomsty. Máte sa na čo tešiť.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Profesorka. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Freida McFadden rozhodně umí čtenáře zaujmout! Nechtělo se mi čekat na český překlad, tak jsem si knížku koupila ve slovenském překladu, stejně jako Anatómiu lží.
Zápletka byla neotřelá, ale nesedělo mi tam pár věcí. Souhlasím s komentářem od Tweety0207. Eve Jaye přece musela někdy vidět ve škole. I kdyby se náhodou nepotkali, to nepoznala, kolik mu je let? To ho nepoznal ani Nate, když Jay pomáhal Eve? Addie nic nedošlo, když Hudson řekl, že v minulosti měl někoho, kdo miloval boty? Knížka je jako dělaná na následnou diskuzi s ostatními čtenáři. :)
Profesorka byla ale rozhodně čtivá. Už se těším na další knížku od autorky. 4*
(SPOILER) Dávam 4 * ale dosť slabé 4*. Bola to moja prvá kniha autorky . Čítala sa veľmi dobre . Ale prvá časť knihy bola pre mňa utrpenie. Addie má neskutočne rozčuľovala so svojím správaním. Ako chápem má byť teenager takže bola strašne naivná. Ale celkovo jej správanie mi vadilo. Nate mi od začiatku strašné liezol na nervy. Eve mi bola najsympatickejšia hoci na svoj vek bola tiež naivná. Posledná časť knihy to v podstate zachránila. Celý príbeh pretkaný topánkami. To bol Top. Ale ten koniec, akože identita Jay , akože fakt? To by si ho Eve nikdy nevšimla v škole? To už bolo trochu pritiahnuté za vlasy.
Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)
19.05.2024
Kniha Profesorka v seznamech
2023 | Pomocnice |
2024 | Za zamčenými dveřmi |
2023 | Anatómia lží |
2024 | Tajemství pomocnice |
2024 | Profesorka |
Začínám přicházet na chuť této autorce :D přestože knížka Za zamčenými dveřmi ode mě dostala 1*, tak tahle byla lepší a zajímavější. Klasicky vám tam skoro nikdo není sympatickej, ale děj utíká a bavilo mě to. Konec je klasicky jeden velký otazník a blbost zároveň, ale tentokrát jsem na to byla připravená, a proto mi to nezkazilo celkový dojem z knížky. Pokud jste náročnější čtenář thrillerů, tak prostě od knížky očekávejte napětí, svižnost, ale ne tak úplně věrohodnost a užijete si to.