Prezradím ti tajomstvo
Mary Jane Clark
Krásna moderátorka spravodajstva televízie KEY Eliza Blakeová má minulosť, ktorú sa usiluje zatajiť. Jej kolega, príťažlivý a populárny Bill Kendall, radšej volí smrť, ako keby malo vyjsť najavo jeho potupné tajomstvo. Pôvabná a charizmatická Joy Wingardová, potenciálna prvá dáma krajiny, sa takisto úzkostlivo usiluje vyhnúť odhaleniu svojho ľúbostného vzťahu, ktoré by rozbilo jej sen o žiarivej budúcnosti. Farský kňaz otec Alec, nechtiac zasvätený do ľudských omylov, je viazaný povolaním nechávať si tajomstvá druhých pre seba. Nikto z nich však netuší, že karty môže ešte zamiešať ľudská ctižiadosť, ktorá rozhodila siete všetkými smermi a nezastaví sa ani pred úkladnou vraždou, aby dosiahla svoje.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2006 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Do You Want to Know a Secret?, 1998
![Aleh Aleh](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/133202/m_aleh-9aT.jpg?v=1585312041)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Detektivní příběh z prostředí jedné americké televizní společnosti v období předvolební prezidentské kampaně. Zamotané klubko pracovních i osobních vztahů mezi moderátory a pracovníky televizního zpravodajství, soudci a volebními týmy prezidentských kandidátů. Poměrně útlá kniha, ale dočkáte se překvapující sebevraždy, loupežného přepadení, podivné nehody, pokusu o otrávení a také pokusu o zabití. A šokujícího závěru (alespoň pro mě).Neřekla bych, že to bylo úplně bez napětí. Mám dojem, že to je tak trochu úděl méně známých autorů.
![items items](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Dočítané, ale musel som sa do toho vyslovene nútiť.
Okolo napätia to ani nešlo.
Myslím, že ďalším knihám od tejto autorky sa radšej vyhnem.
![Kateřina1011 Kateřina1011](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nenudila jsem se, děj mě bavil. Nechybělo mi tam nic, co patří k detektivce. Fajn oddechovka.
![bovinka bovinka](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/1595/1595.jpg?v=1381127914)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Dočteno, ale veeeelmi "slabé". Její jmenovkyně M. H. Clarková milionkrát lepší. Ale konec mě stejně překvapil
detektivní a krimi romány americká literatura korupce kriminální thrillery americké romány zpronevěraAutorovy další knížky
2001 | ![]() |
2001 | ![]() |
2005 | ![]() |
2003 | ![]() |
Žádná velká sláva to nebyla, ale přečetla jsem až do konce.