Prezradím ti tajomstvo
Mary Jane Clark
Krásna moderátorka spravodajstva televízie KEY Eliza Blakeová má minulosť, ktorú sa usiluje zatajiť. Jej kolega, príťažlivý a populárny Bill Kendall, radšej volí smrť, ako keby malo vyjsť najavo jeho potupné tajomstvo. Pôvabná a charizmatická Joy Wingardová, potenciálna prvá dáma krajiny, sa takisto úzkostlivo usiluje vyhnúť odhaleniu svojho ľúbostného vzťahu, ktoré by rozbilo jej sen o žiarivej budúcnosti. Farský kňaz otec Alec, nechtiac zasvätený do ľudských omylov, je viazaný povolaním nechávať si tajomstvá druhých pre seba. Nikto z nich však netuší, že karty môže ešte zamiešať ľudská ctižiadosť, ktorá rozhodila siete všetkými smermi a nezastaví sa ani pred úkladnou vraždou, aby dosiahla svoje.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2006 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Do You Want to Know a Secret?, 1998
Detektivní příběh z prostředí jedné americké televizní společnosti v období předvolební prezidentské kampaně. Zamotané klubko pracovních i osobních vztahů mezi moderátory a pracovníky televizního zpravodajství, soudci a volebními týmy prezidentských kandidátů. Poměrně útlá kniha, ale dočkáte se překvapující sebevraždy, loupežného přepadení, podivné nehody, pokusu o otrávení a také pokusu o zabití. A šokujícího závěru (alespoň pro mě).Neřekla bych, že to bylo úplně bez napětí. Mám dojem, že to je tak trochu úděl méně známých autorů.
Dočítané, ale musel som sa do toho vyslovene nútiť.
Okolo napätia to ani nešlo.
Myslím, že ďalším knihám od tejto autorky sa radšej vyhnem.
Nenudila jsem se, děj mě bavil. Nechybělo mi tam nic, co patří k detektivce. Fajn oddechovka.
Dočteno, ale veeeelmi "slabé". Její jmenovkyně M. H. Clarková milionkrát lepší. Ale konec mě stejně překvapil
detektivní a krimi romány americká literatura korupce kriminální thrillery americké romány zpronevěra
2001 | Něco za něco |
2001 | Za všechno se platí |
2005 | Nikto sa nič nedozvie |
2003 | Pošepkám ti do ucha |
Žádná velká sláva to nebyla, ale přečetla jsem až do konce.