Skvělé příběhy Čtyřlístku: 1976-1979
Ljuba Štíplová
![Skvělé příběhy Čtyřlístku: 1976-1979 Skvělé příběhy Čtyřlístku: 1976-1979](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10166/bmid_skvele-pribehy-ctyrlistku-1976-1979-7Ur-10166.jpg?v=1582355954)
Příběhy Čtyřlístku série
Souborné vydání příběhů Čtyřlístku z let 1976 až 1979. Obsah: Tajemství zamčené truhly Chyťte ho! Fantom stadiónu Myš, která prochází zdí Popelka v domě Přízrak hlubin Mlok se vrací Lev kráčí městem Abraka dabra Festival senzací Ledový dům Pejsánek k pohledání Hledači pramenů Expedice Asinus Sedlo a stáj Velké překvapení Trosečníci pouště Všichni za jednoho Robot to zařídí Neptun jde ke dnu Okouni táhnou Dětem vstup volný Záhadný škuner ISBN 978-80-85389-38-8 (dotisk r. 2007, 2012)... celý text
![Isew Isew](https://www.databazeknih.cz/img/users/62_/62887/m_62887-ulA.jpg?v=1528442673)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Toto období mi zatím přišlo nejslabší. Hned v prvním příběhu Tajemství zamčené truhly se vystavují Myšpulínovy vynálezy. Vystavuje se tam i Kovožrout, který ale Čtyřlístek v příběhu Ukradený vynález zahodil do řeky, aby už nemohl škodit. Jak tedy mohl být na výstavě? Můj ne úplně nejlepší dojem z příběhů z tohoto období je možná způsoben i tím, že Čtyřlístek je v některých příbězích zbytečně agresivní ať už verbálně či fyzicky vůči sobě navzájem i ostatním. Líbilo se mi, že konečně znovu vytáhli chronolet, který se přestavil v mém oblíbeném příběhu Na rozkaz císaře. Teď se v příběhu Všichni za jednoho přesunou v čase do středověké krčmy, kde se s ostatním poperou a zase letí domů. Škoda nevyužitého potenciálu.
Nejoblíbenější příběhy: Expedice Asinus, Myš, která prochází zdí, Sedlo a stáj
![radus radus](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kdo měl a má rád Čtyřlístek, tak si na této knížce smlsne. Mě však nikdy nezasáhl, předčítala jsem ho pouze své dcerce, která má na něj opačný názor :-)
ČtyřlístekAutorovy další knížky
1989 | ![]() |
2004 | ![]() |
1986 | ![]() |
1988 | ![]() |
1977 | ![]() |
Hezké a milé příběhy a zároveň vzpomínka na dětství. Čtení jsem si užila a rozhodně nečetla naposledy.