Příhody Mašinky Krabičky - Michaela Fišarová | Databáze knih

Příhody Mašinky Krabičky

Příhody Mašinky Krabičky
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548391/bmid_prihody-masinky-krabicky.jpg 5 5 5

Mašinka Krabička je vláček motoráček. Má dva vagónky a vlídného strojvedoucího Františka, kterého občas doprovází i jeho pejsek Píšťalka. František s Krabičkou jsou, jak se říkává, „jedno tělo a jedna duše“, takže když se František zamyslí a prohrábne si plnovous, jeho Mašinka Krabička hned ví, nad čím uvažuje. A to se opravdu hodí, protože spolu na společných cestách zažívají nespočet dobrodružných chvilek. Tak nastupte a pojeďte kousek s nimi!... celý text

Bára2626
04.02.2025 5 z 5

Moc krásná knížka, syna moc bavila (6let) doporučujeme :)

Mia123
29.01.2025 5 z 5

Moc krásná knížka o putování malého vláčku motoráčku společně s jeho strojvedoucím Františkem. Někdy se přidá dokonce i pejsek Píšťalka. Mašinka Krabička spojuje nejen města a vesnice, ale také lidské životy. Velmi milé a poetické čtení!

ReMi174
29.01.2025 5 z 5

Poetické a krásné vyprávění pro všechny milovníky vláčků. Knihu jsme si nejdříve půjčili v knihovně, ale nakonec jsme i zakoupili, protože ji čteme s dětmi pořád dokola. Společně s Mašinkou jsme vždy nadšeně čekali na její další dobrodružství a netrpělivě otvírali se strojvedoucím jeho svačinový pytlík. Krásné střídání ročních období. Nádherně napsáno! Pět hvězdiček!