Pobřeží koster
Thomas Brezina
![Pobřeží koster Pobřeží koster](https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75249/klub-tygru-pobrezi-koster-75249.jpg?v=1303134122)
Případ pro Tebe a Klub Tygrů série
Kamarádi z Klubu Tygrů, Biggi, Patrik a Luk, nesedí doma ani o zimních prázdninách. Tráví je u Karibského moře u Lukova strýce Berta v místech, kde kdysi řádili krutí piráti na Pobřeží koster. Dobrodružství začíná odhalením stop novodobých pirátů v tajemném majáku a pokračuje v ponurých podzemních chodbách, kde kamarádi najdou pirátský hrob i mapu k pokladu. Najdou poklad děti, nebo se ho zmocní jejich nebezpeční protivníci?... celý text
Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2011 , Fragment (CZ)Originální název:
An der Knochenküste, 1995
![patrik9506 patrik9506](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha se mi moc líbila. Zaujala mě popisem děje. Půjčil jsem si ji v knihovně a toužim si jí koupit. Krásné ilustrace a hezky vymyšlený děj.
![Knihomolka506 Knihomolka506](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/290122/m_knihomolka506-GpN.jpg?v=1648635364)
Pátý díl tu máme,
všechny postavy přece dávno známe.
Piráti v tomhle díle vládnou,
nudu nebudou mít pátrači žádnou. Prázdniny ,Karibik a záhady,
mě to vůbec neleze do hlavy.
Hlavně to jak dětští hrdinové
vždycky zažijí něco nové.
![mamzila mamzila](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/131231/m_mamzila-1zn.jpg?v=1644851469)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Dovolím si v tomto komentáři ohodnotit všechny mnou přečtené knihy z této série. Myslím, že komentovat každou zvlášť není potřeba, komentáře by byli velmi podobné.
Série "Tygrů" je v rámci literatury pro začínající čtenáře naprostý fenomén.
Má nápad, sympatické hrdiny, smysluplnou zápletku, dobrodružství, šťastný konec.
Styl psaní je jednoduchý, přesto velmi čtivý a zábavný. Také formát a rozsah knih je pro děti ideální.
![Nelianka Nelianka](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/156467/m_nelianka-qjH.jpg?v=1558384433)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tato další úžasná detektivka Klubu tygrů je opravdu hodně napínavá a strašidelná a má to úplně jiný příběh než čekáte.
![Vendula39 Vendula39](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další dobrá knížka ze série detektivek od Thomase Breziny. Kniha se mi velmi líbí. Doporučuji přečíst.
![Dep8 Dep8](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Já miluju detektivky a tahle je fakt bezvadná!!! Pro děti okolo 10ti let je to skvělý dárek.
detektivky pro dětiAutorovy další knížky
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2007 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
Čteno s vnukem - stále mne to baví.