Nejkrutější měsíc

Nejkrutější měsíc
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397956/bmid_nejkrutejsi-mesic-YcG-397956.jpeg 4 499 499

Vítejte ve Three Pines, zapomenuté, zapadlé vísce, kde nejkrutější měsíc právě dostál své hrozbě. Jaro je idylické období: na stromech raší pupeny, čerstvě rozmrazenou půdou se prodírají první květiny. Ne všechno se však probouzí k životu... Když se pár místních rozhodne uspořádat na Velikonoce seanci ve starém domě Hadleyových, aby z něj vypudili zlo, jeden z nich zemře. Hrůzou. A patrně mu na onen svět někdo pomohl. Brilantní a empatický Armand Gamache, vrchní inspektor quebecké Sureté, přijíždí vyšetřovat další případ – tentokrát bude muset čelit jak nebezpečným démonům tohoto na první pohled idylického městečka, tak i svým vlastním.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Knižní klub

The Cruelest Month, 2007

Modrina
07.12.2015 5 z 5

Třetí příběh inspektora Gamache se mi líbil víc než oba předchozí. Na rozdíl od předchozího komentáře mě komisařovy problémy nerušily, naopak mi připadalo, že se děj krásně ucelil. Moc pěkné, už se těším na další díl. :)

kneslova
08.11.2015 4 z 5

Dobrá detektivka jako vždy, ale tentokrát mě tam ty problémy komisaře Gamache, které příliš nesouvisely s vyšetřováním prostě zavazely a rušily mě od příběhu, ale jinak klasika

eiramka
20.10.2015 3 z 5

Městečko Three Pines uprostřed lesů a v něm plejáda zajímavých postav - člověk se neubrání srovnání s Midsummers - a sympatický inspektor Gamache, který tentokrát nejen vyšetřuje vraždu, ale sám musí čelit útokům na sebe a svoji rodinu - dobrá detektivka