Přítel s dlouhýma ušima

Přítel s dlouhýma ušima
https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78007/pritel-s-dlouhyma-usima-78007.jpg 4 17 17

Podtitul: Dojemný příběh muže a jeho čtyřnohého kamaráda S velikou opravdovostí autor vypráví příběh o soužití své rodiny se psy: první se jmenoval Pepsi a druhý, jenž do domácnosti přišel podstatně později a nezůstal dlouho, Sprite. Dnes lze bez nadsázky prohlásit, že Mark Levin svým nesmírně citlivým líčením vztahu lidí a jejich ušatých kamarádů potěšil a dojal miliony čtenářů na celé světě. Svému Spritovi vystavěl pomník, jaký snad žádný nejlepší přítel člověka ještě neměl... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Víkend

Rescuing Sprite

Elisabeth12
29.11.2018 5 z 5

Úžasně napsaná a dojemná knížka, kterou jsem musela nejednou odložit kvůli slzám, přes které jsem už neviděla na text. Jednou se ke knížce určitě ráda vrátím, patří mezi mé srdcovky. ♥

snílkařka
01.09.2017 4 z 5

Pes není jen zvíře je to zkrátka člen naší rodiny od chvíle kdy přejde poprvé přes náš práh. A v našich srdcích zůstává navždy je to náš věrný přítel.

Markéét96
14.10.2016 5 z 5

Na mě kniha po přečtení zanechala hodně hluboký dojem, jelikož už jsme měli v rodině mnoho psů a prožila jsem s nimi mnoho tech smutnějších částí života s nimi, přesně jsem věděla o čem autor píše... Ještě několik dní po přečtení mi kniha ležela v hlavě.. Nedalo mi to a přečetla jsem si ji znova.. Za mě výborná knížka ke které se ráda zase vrátím.

čef
07.01.2016 5 z 5

Každý kdo měl kdy psa a prožíval s ním jeho konec nebude vůbec z depresí, výčitek a slz autora překvapen - toto prožívají všichni jenom to neumí tak pěkně napsat. Přečtěte si, co dnes může bohatý člověk v USA pro psa udělat a porovnejte s možnostmi u nás nebo lépe péči o děti třeba v Asii, Africe...Není to absurdní? O tom však naštěstí kniha není a tak ať jsou tam nahoře vaše loviště plná zajímavých stop, milánkové naši.

marasaj
09.04.2015 5 z 5

"Zlaté rybky, želvy a křečci - to jsou domácí zvířátka. Psi jsou rodina."
Tahle knížka chytne každýho, kdo miluje pejsky.. Krásný, ale smutný příběh. Ale tak to v životě bohužel chodí.. !DOPORUČUJI!

Lilith1
23.06.2014 3 z 5

Důkladně probrané smutné téma, loučení s čtyřnohým kamarádem. Téma je samozřejmě dojemné, zpracování zdá se mi že dost pokulhávalo. Ale jinak knížku ocení každý kdo má rád psy.

evbenes
06.05.2014 5 z 5

Nádherná a dojemná.

Virusek
02.07.2013 5 z 5

nádherná knížka, kdo má pejska, tak ho knížka vezme za srdce

Lucisatko
27.06.2012 5 z 5

úžasná kniha. Miluji psy a vzhledem k tomu že se mi před několika lety přihodilo něco podobného, prožívala jsem každou minutu autorova příběhu. A teď obejmu svého psa aby stále věděl o mé lásce k němu :-)

Mark Reed Levin
americká, 1957