Přítel s dlouhýma ušima přehled
Mark Reed Levin
Podtitul: Dojemný příběh muže a jeho čtyřnohého kamaráda S velikou opravdovostí autor vypráví příběh o soužití své rodiny se psy: první se jmenoval Pepsi a druhý, jenž do domácnosti přišel podstatně později a nezůstal dlouho, Sprite. Dnes lze bez nadsázky prohlásit, že Mark Levin svým nesmírně citlivým líčením vztahu lidí a jejich ušatých kamarádů potěšil a dojal miliony čtenářů na celé světě. Svému Spritovi vystavěl pomník, jaký snad žádný nejlepší přítel člověka ještě neměl... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přítel s dlouhýma ušima. Přihlašte se a napište ho.
Pes není jen zvíře je to zkrátka člen naší rodiny od chvíle kdy přejde poprvé přes náš práh. A v našich srdcích zůstává navždy je to náš věrný přítel.
Na mě kniha po přečtení zanechala hodně hluboký dojem, jelikož už jsme měli v rodině mnoho psů a prožila jsem s nimi mnoho tech smutnějších částí života s nimi, přesně jsem věděla o čem autor píše... Ještě několik dní po přečtení mi kniha ležela v hlavě.. Nedalo mi to a přečetla jsem si ji znova.. Za mě výborná knížka ke které se ráda zase vrátím.
Kniha Přítel s dlouhýma ušima v seznamech
Úžasně napsaná a dojemná knížka, kterou jsem musela nejednou odložit kvůli slzám, přes které jsem už neviděla na text. Jednou se ke knížce určitě ráda vrátím, patří mezi mé srdcovky. ♥