Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky
Ivana Vostřáková
Přízrak krásné modelky série
< 3. díl
Závěrečný díl úspěšné trilogie odstartované knihou Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky, která obdržela Cenu Miloslava Švandrlíka pro nejlepší humoristickou knihu vydanou v roce 2015. Laura se s pomocí přátel z obou světů pozvolna vrací do života, ale zlo je velmi záludné a stále číhá na svoji příležitost. Smrtelné nebezpečí však nehrozí jenom Lauře, ale i její velké lásce Radimovi. Nikdo netuší, z které strany dopadne další úder. Kniha obdržela v roce 2018 Čestné uznání Ceny Miloslava Švandrlíka.... celý text
Po přečtení všech dílů musím říct, že to nakonec byly celkem vtipné knihy. Tento poslední už byl ale takový hodně fantasy :-D každopádně při návštěvě hřbitova se odteď budu pořádně koukat, jestli na mě anděl nedělá ksichty nebo se za mnou nevyklání nějaká fotografie :-D
Skvělý závěr plný humoru. Bavila jsem se a zároveň občas měla i husí kůži. Velmi napínavé a kvalitní počtení.
Dočítám (a velmi nerada) poslední stránky z trilogie vysmáté zvířeny. Vysmátá veverka mne chytla snad nejvíce. Dokáži si vychutnávat nuance, které všechny díly protkávají - zbožňuji např. songy profesorky Mrkvičkové, nebo nově prořízlá ústa slečny Mili :-) Zařazuji do přihrádky evergreenů.
Nenáročné čtení, které mě pobavilo. Ke konci příběhu byl děj i místy napínavý. Dávám 4 hvězdy za nevšední nápad. Čtenáři, který má rád "fantasmagorii" doporučuji :)
Po dlouhé době jsem se zase pořádně zasmála. Vysmátá veverka je velmi čtivá knížka s opravdu osobitým humorem. Na druhé straně se ale dost často za zdánlivou legrací skrývá mnohé životní moudro. Musím přiznat, že mi některé postavy z knížky budou moc chybět, protože jsem při čtení měla často pocit, že jsem mezi přáteli a prožívám jejich příběh s nimi.
Přimlouvám se za pokračování!
Prijemny zaver teto trilogie s povedenou hrbitovni partickou v hlavni roli. Tesim se, az si od teto spisovatelky prectu neco dalsiho.
Veverka mě hodně bavila. Je to pohodové čtení, které dovede člověka rychle vcucnout do děje a vytáhnout z pochmurných nálad, když třeba zrovna ležíte s virózou jako já, a rozesmát ho. Líbí se mi autorčin smysl pro humor, který je možná pro některé suchary a mrzouty trochu moc "kách", ale pro lidi s fantazií přesně to pravé ořechové. Za mě super!
láska humor tajemno česká literatura duchové a přízraky
2016 | Vysmátá krajta aneb Přízrak krásné modelky |
2015 | Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky |
2018 | Ostrá jako katana |
2017 | Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky |
2009 | Strašidla z Nerudovky |
Dobře zakončený příběh. Psáno ve stejném duchu.