Problémy v ráji
Christina Lauren
Anna Greenová si Liama Westona vzala jenom kvůli dotovanému bydlení pro rodiny během studia na UCLA. Taky si myslela, že rozvodové papíry podepsala hned po absolvování, kdy se Liam odstěhoval a oba se vydali svou vlastní cestou. O tři roky později je Anna chudou umělkyní, která žije od výplaty k výplatě a už si téměř nepamatuje, že byla kdysi vdaná. Najednou se u jejích dveří zjeví bohatý West a ona zjišťuje, že finanční příjem není to jediné, co nemá pod kontrolou. Ani si nevšimla, že to, co tehdy podepsala, nebyly rozvodové papíry! Aby Liam získal dědictví po svém dědečkovi a vyhověl požadavku své bohaté rodiny, uzavřou spolu dohodu, která by Anně mohla pomoci z finanční tísně. Tentokrát ale bude potřeba, aby do svého manželství dali opravdu všechno a nikdo nepoznal, že něco předstírají. Na tropickém ostrově, obklopeni luxusem Liamovy rodiny brzy zjistí, že osud je nesvedl dohromady náhodou a že společně si snad poradí i s problémy, jaké můžou nastat jen v ráji.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , JotaOriginální název:
The Paradise Problem, 2024
Tohle je romantická komedie, jak má být. Zasmějete se, před očima se vám odvíjí film, který by se podle této knížky mohl klidně natočit. Je to zkrátka typická romanťárna, kterou my ženy zbožňujeme. Díky ní oddychnete, užijete si klasické drama a pak si užijete to správné finále.
Moc fajn oddechovka na víkend, zajímavý pohled do života bohatých a vztahů mezi nimi, věřím, že takových rodin je málo, kde majetek je víc než rodina
Toto je za mě ideální kniha na letní dovolenou. Trochu zábavy, napětí, lásky, sexu, příšerné rodiny i zápletky a očekávání... Doporučuji
Konečně zase kniha, kterou jsem od svých oblíbených spisovatelek čekala. Několik posledních pro mě bylo spíše zklamání. Byl to lehký, milý příběh, kterému nechyběla přitažlivost, vážné téma a troška erotiky. Ideální prázdninové čtení
Tak tohle mi sedlo.
Anna byla super holka, která se jen tak nebojí, nic ji neskolí. Je odvážná, bojovná.
West je rozvážný profesor, který se potřebuje vyrovnat sám se sebou a hlavně se svou rodinou a nejvíce se svým despotickým narcistním otcem.
Musím se usmívat nad jejich vzájemnou "slepotou", chemií a přitažlivostí.
Romantický příběh, který může být i k zamyšlení, co nás v životě ovlivňuje, kde máme své hranice a za co chceme bojovat.
Řeklo by se náročná témata, ale podáno s takovou lehkostí a přesto věrně a poutavě, přitažlivě, čtivě.
Osobně se mi tato kniha líbila mnohem více než poslední 3 knihy autorek.
Zase to má t správnou šťávu a čtivost.
2013 | Božský bastard |
2014 | Božský cizinec |
2014 | Božský hráč |
2015 | Vášnivý svůdník |
2015 | Vášnivý sprosťák |
Musím říct, že jsem se opravdu skvěle pobavila při čtení a knihu jsem nechtěla vůbec odložit.
Hlavní postavy byly skvělé a zamilovali jste si je snad hned. Autorka jim dala skvělý smysl pro humor, takže se při některých jejich hláškách budete usmívat a možná i smát.
Vedlejší postavy byly vykreslené tak bravurně, že je budete nenávidět.
Celý příběh je zasazen do krásného prostředí, ve kterém se snad tu a tam chtěl ocitnout každý.
Každou kapitolu vypráví jeden z hlavních hrdinů, což knihu příjemně osvěží.
Je to skvělá odpočinková romantická záležitost. Opravdu se pobavíte