Prosím vás, sestřičko

Prosím vás, sestřičko
https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84057/prosim-vas-sestricko-84057.jpg 4 558 558

Prosím vás, sestřičko série

1. díl >

Děj této knihy nás seznamuje s mladou sestřičkou Silvií, která nastupuje na chirurgiké oddělení v nemocnici v malém městě. Silvie nastupuje do zaměstnání způsobem, kterým se kdysi do zaměstnání nastupovalo: systém hodit neplavce do vody, ať si pomůže, jak umí. Silvie však není ani zdaleka připravená na potíže, které na ní čekají. Nepřátelství ostatních sester, počáteční potíže při zapracování. Není však ani připravená na milostné dobrodružství s výborným chirurgem v nemocnici Oldřichem.... celý text

BUBINA1971
02.01.2014 5 z 5

Další kniha od paní Körnerové mě opět nezklamala .Pěkný příběh začínající zdravotní sestry ze 70 let.

VladkaBU
18.07.2013 5 z 5

Tato knížka mě svým příběhem překvapila. První dojem byl takový, jestli jsem si půjčila tu správnou knížku, pak zase, že se stále nic neděje, ale pak se rozvinul krásný příběh. Už se těším na pokračování.

simonabr
11.07.2013 4 z 5

Čtivá oddychovka odehrávající se v sedmdesátých let minulého století, některé věci se už zdají téměř neskutečné a nechtěla bych je vrátit (kádrování, škraloupy kvůli emigraci v rodině, zabavování majetku, buržoazní původ...), ale některé věci se nezměnily ani za tolik let.

kika 13
25.11.2012 3 z 5

Pěkně psaný příběh má to děj a myšlenku.