První

První
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264513/bmid_prvni-BC3-264513.png 4 4254 4254

Selekce série

Když byla America vybrána do Selekce, ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah srdci prince Maxona, natož královské koruny. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , CooBoo

The One, 2014

juli2
28.01.2016 4 z 5

Dle meho nazoru nejlepsi kniha cele serie. Az teprve v teto knizce, jsem zacala verit celemu systemu, hladomoru mezi hudymi a dokonce jsem zacala i verit vztahu mezi princem a Mer. Krasne zakonceni cele trilogie. Jako odpocinkove cteni, muzu doporucit. Kniha se cte krasne. Doufam, ze se dockame nejake dalsi knihy od teto spisovatelky.

Brunnetka
28.01.2016 5 z 5

Knížka nezklamala. Sice už podle názvu se dalo odhadnout, jak to dopadne, ale přesto jsem se velice ráda začetla do příběhu plného děje.....:) Doporučuji celou trilogii ;)

AnnieMarie
27.01.2016 5 z 5

Kniha byla zase naprosto úžasná! Celou trilogii jsem si hrozně moc oblíbila. Už už jsem se lekla, jak to všechno skončí, ale konec byl samozřejmě super. Něco sice smutné, ale jinak supr.

PS: Chci ty šaty!!! :D

M.B.
25.01.2016 3 z 5

Nebylo to špatné, ale za mě průměr. Celou knihu se tam nic moc neděje a vše je odbyto na posledních 30 stránkách. Vlastně ani nevíme, jak bude vše vyřešeno. Hlavně, že to skončí, tak jak skončí. Kniha klouže po povrchu. Ale tak co, je to hlavně pohádka...

aniphamova
23.01.2016 5 z 5

Tak. Je 1:07 hodin a já před několika minutami dočetla tuto úžasnou knihu. Ani nevím, co k tomu mám dodat. Jednoduše mne opět kniha z triologie nezklamala. :) Jsem šťastná, že to dobře dopadlo, i když my pak bylo líto (SPOILER) Celesty a královny Kimberly. Kniha byla opět velmi čtivá, jelikož jsem začala odpoledne a teď jí mám dočtenou. Prostě je celá triologie skvělá :)

hetty64
22.01.2016 5 z 5

Skvělý závěr, nejlepší ze všech dílů! Spousta věcí mě překvapila a to bylo úžasné.

sekanimi
21.01.2016

Kniha je super. Přečetla jsem Elitu i První za dva večery a kvůli nim jsem šla spát až po půlnoci a nelituji toho. Sice už od začátku jsem to tušila jak to dopadne,ale nikdy by mě nenapadlo,to co se stane v posledním díle. Wau.. bylo to vzrůšo to číst, myslím si že každý by si to měl přečíst.

scharko
18.01.2016 5 z 5

Pohádka se štastným koncem :)

1casper
16.01.2016 4 z 5

Kniha se mi četla sama, ale přijde mi z celé trilogie nejslabší. Dobrá oddychovka.

lenka608
11.01.2016 5 z 5

Tato autorka mě velice mile překvapila svou tvorbou. Ačkoliv mě America v první knize trochu štvala, všechny jsem je přečetla jedním dechem. Dokonce i volbou konce celé série mě překvapila. Žádná klasika "a žili šťastně až do smrti", ale zároveň ani žádný masakr :D Takové ideální zakončení. Nemám co vytknout :)

IvankaM
10.01.2016 5 z 5

Celá trilogie jedním dechem přečtena za pouhý víkend. Děj člověka pohltí a nezklame. Jedním slovem dokonalost.

Terezkaa69
09.01.2016 5 z 5

Opět kniha přečtená za jeden den. Kniha mě nezklamala ale byla malinko slabší než první dva díly...

markulka
08.01.2016 5 z 5

Ani tento díl nezklamal... Kniha mne vtáhla do svého děje a měla jsem ji ihned přečtenou. Velmi oceňuji naprosto nepředvídatelný konec, který dopadl dobře, ale ne zas tak pohádkově jak jsem čekala. Moc bych si přála, aby autorka napsala i další díly! :-)

Alencka
07.01.2016 5 z 5

Co k tomu říct ⭐⭐⭐⭐⭐
Škoda že nemá o pár desítek stránek víc, neměla bych tak rychle přečteno.

Eloorka
06.01.2016 5 z 5

Knížku jsem přečetla za jeden den. Příběh se vyvíjel naprosto neočekávaně :) Nemůžu se dočkat dalšího dílu :)

feather_lady
06.01.2016 5 z 5

Boží!!!!!

Pavluška33
06.01.2016

Těch pár dní, co jsem tuhle sérii četla, jsem, skutečně poprvé v životě, zatoužila stát se princeznou. Už představa těch nádherných šatů... U posledního dílu už jsem neodolala a díky nádherné obálce ho i koupila - ve Florencii, takže jsem se jím prokousávala trochu déle, ale o to větší zážitek jsem z toho měla.

lenochod037
04.01.2016 5 z 5

Tento díl byl opravdu překrásný. U této knihy jsem i brečela, což se mi moc často nestává. Konec byl opravdu krásný a určitě si tuto sérii někdy přečtu ještě jednou. A taky doufám že se přeloží zbylé díly, protože kdyby ne, byla by to hrozná škoda:-)

bibi.r
04.01.2016 3 z 5

Díl měl spád a byl velmi chytlavý.

Konec překvapivý až tak nebyl, což je vážně škoda.

Lus2
04.01.2016 5 z 5

Tento díl byl opravdu nepopsatelný. Ještě teď nenacházím správná slova, jak bych příběh popsala.
Od začátku byly zvraty tak nenadálé, že otáčely příběh o 180 stupňů na opačnou stranu. Až do konce nebylo jasné, zdali se America stane Maxonovo ženou. Veselé i smutné situace mi zde připadaly podstatně silnější než v prvních dvou dílech. A konec mi opravdu vhnal slzy do očí - jak poslední kapitola, tak i epilog.
Myslím si, že příběh ve mne bude ještě dlouho doznívat. Jsem z této trilogie plná emocí a jsem moc ráda, že jsem si díly mohla přečíst ihned jeden po druhém, čekání na vydání dalšího dílu bych opravdu těžce nesla.