První stříbrná kniha snů

První stříbrná kniha snů
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524266/bmid_prvni-stribrna-kniha-snu-652920dbece81.jpg 4 1483 1483

První díl trilogie od Kerstin Gierové, autorky oblíbených Drahokamů! Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou opravdu strašidelné. Ještě strašidelnější než jakýkoli hřbitov v noci je to, že někteří o ní vědí věci, které by ve dne nikdy nahlas neřekla, leda ve snu. Jak je tohle možné? Je to pořádně zamotaná hádanka, ale hádankám nemohla Liv nikdy odolat…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Silber: Das erste Buch der Träume, 2013

EvikU.
06.04.2017 4 z 5

Je to fantasy a je to milé, zajímavé. Mě by takovýhle nápad nenapadl, že by šlo někoho navštívit ve snu. Fakt skvělý a čte se samo. Doporučuji!

Gibis
27.03.2017 4 z 5

Nepatřím sice do cílové skupiny čtenářů, ale přesto mě čtení moc bavilo. Bylo to trochu tajemné, napínavé, trochu romantické a v neposlední řadě i vtipné. Určitě se pustím i do dalších dílů.

anjelik991987
22.03.2017 5 z 5

bola skvelá, čítanie išlo samo, mám rada takýto štýl kníh.

Halka2
19.03.2017 3 z 5

Trochu z jiného soudku, ale zajímavé. Skvělá oddechovka. Určitě si přečtu celou sérii, protože jsem zvědavá, jak to dopadne.
Drahokamy byly ale lepší.

Tofinka
11.03.2017 5 z 5

Neobyčejná knížka od nadané autorky.
Trilogii Drahokamy jsem si zamilovala, a i když jsem si z této trilogie přečetla teprve první díl, jsem si jistá, že jsi ji zamiluji stejně tak... Velice jsem si oblíbila Henryho i Graysona a často jsem se přímo vžila do pozice Liv. Doufám že co nejdříve seženu druhý díl...

Kdybych mohla, dala bych knize 4,5*, protože jsem četla i lepší... Ale dávám 5* - tahle kniha si je totiž zaslouží :)

abelmoony
04.03.2017 4 z 5

Kniha se mi velice líbila. Skvělá kniha pro noci kdy nemůžete usnout a chcete zažít trochu vzrušení.
Osobně mám pro takové zadumané, tajemné kluky jako je Henry docela slabost, takže doufám, že v dalších dílech ho bude co nejvíc. Stejně tak doufám v co nejvyšší výskyt pasáží s Graysonem.
4*, protože jsem přece jen četla i lepší knihy.

SabrinaCZ
04.02.2017 5 z 5

Něco nového, něco originálního. A to je prosím autorka Kerstin Gier. Tahle kniha není výjimkou.

hellena1523
03.02.2017 4 z 5

Po prvních pár stránkách sice tušíte, o co tu půjde, ale i tak je to moc hezký příběh. Velice čtivě napsaná kniha.

Beatnice
14.01.2017 3 z 5

Od zacatku jasne, jak to dopadne, ale I tak pekna oddychovka.

l001
13.01.2017 5 z 5

Po přečtení Drahokamů jsem se velice těšila na tuhle knihu v naději, že bude stejně dobrá a musím říct, že je možná i lepší. Hned jak jsem ji dočetla, šáhla jsem po druhém dílu. Z Anabel jsem málem dostala infarkt. Jinak musím říct, že kniha je poutavá a velice zábavná. Zvlášť mě bavilo jak byla Liv nad věcí a její komentáře. Henrymu moc nevěřím. Chtěla bych zjistit jak vypadají moje dveře, ale poslední dobou se mi jako na potvoru nic nezdá.

Kačkaknihomol
09.01.2017 5 z 5

Tahle kniha... WOW. Neuvěřitelně Kerstin obdivuju za její fantazii. Na začátku tam na mně bylo hodně postav a, proto jsem strašně vděčná za přílohu. Jinak nevím proč, ale mám strašně ráda Graysona.
DOPORUČUJU

mekkejla
31.12.2016 3 z 5

Knížku mi půjčila mladší sestřička s tím,že byla úžasná a musím si ji přečíst. Na mě to bylo přeci jen trochu moc dívčí,ale jako oddechovka fajn. Hezky jsem se u ní odpočinula.

Aracely
30.12.2016 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Ze začátku jsem z ní ale byla ,,vedle jak ta jedle" :-D. Nerozuměla jsem tomu a bylo tam mnoho vedlejších postav, opravdu jsem se v tom trochu ztrácela. Nicméně brzy jsem se dostala do ,,hry" a začala číst skoro bez dechu, jak mě to vzalo :-).
A moc se těším na další díly této fantasy trilogie a upozorňuji, že je to návykové čtení...

Bumky
04.12.2016 4 z 5

Skvělá to věc, tahle knížka :)

Lenka40
01.12.2016 5 z 5

Teda musím říct ,že tuto knihu jsem si opravdu užila. I když je pro mladší čtenáře ,tak já ji doslova hltala. Úžasný příběh , který vás vcucne a ten konec no prostě paráda. Abych pravdu řekla , úplně se klepu na další díl . Takže všem moc doporučuji .

MotorkaN
07.11.2016 5 z 5

Vyjímečná kniha, úžasný příběh a skvělé postavy

verulik196
21.10.2016 5 z 5

Tak a mám dočteno. Knížka se mi strašně moc hodně líbila, četla jsem ji v každé volné chvilce, takže mi to netrvalo dlouho.
Rozhodně si ji přečtěte, je skvělá, nebudete zklamané!

Orchid
28.09.2016 5 z 5

Po přečtení Drahomaků jsem měla velké očekávání, co se této knihy a ostatně celé série týče. A zklamaná jsem rozhodně nebyla.
Milý, oddechový, a zároveň tajemný příběh, do kterého se začtete a odtrhnout se od něj se vám podaří až na poslední straně. Postavy jsou velmi sympatické - ať už je to zapomětlivá matka, jablkem házející Mia, neustále vtipkující Jasper či věčně nedýchající Afrodita (pardon, Persephona, samozřejmě).
A musím se přiznat, že každou noc hledám ve snu nějaké podivně vyhlížející dveře... :)

venacava
15.09.2016 5 z 5

Absolutně milé a vtipné, člověk u ní zapomene na všední starosti. Příběh je velice pěkně napsaný.

todilka
15.09.2016 4 z 5

Parádní oddechovka...vtipná, lehká, pěkně psaná, pohodička :-)
S Drahokamy to řadím na stejnou úroveň, autorka nezklamala. Původně jsem se chtěla vhrnout na úplně jinou knížku, ale nedá mi to a jdu na druhý díl :-)
*čtenářská výzva 2016: Kniha, která byla přeložena do angličtiny