Pusheen: Já, košišta
Claire Belton
Pusheen zahřála u srdce a rozesmála už miliony lidí po celém světě svými praštěnými gifovými obrázky, na nichž se natřásá a kroutí ocasem. Teď je připravená vystoupit z elektronických vod na papír! V téhle knize najdete ty nejpopulárnější facebookové obrázky a k tomu spoustu dosud neviděného materiálu. Zjistěte, co ji přiměje vrnět a proč už se do ní zamilovalo tolik lidí… Pokud už mezi ně samozřejmě nepatříte – pak je pro vás tato knížka naprostou povinností!... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno:Originální název:
I Am Pusheen the Cat, 2013
![parvitas parvitas](https://www.databazeknih.cz/img/users/39_/39789/parvitas-6S2.jpg?v=1643805065)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Vtipné ilustrácie a mačička, ktorá zje všetko možné, čo nezje ju. A aj je kýmkoľvek chce. Je perfektná v spaní a v nechaní sa hladkať. Keď chce, pochopiteľne. MIlý komiks, na ktorom moje deti vyrastali a s radosťou sa k nemu vracajú aj neskôr. :)
![malámišička malámišička](https://www.databazeknih.cz/img/users/41_/411954/m_malamisicka-0Ht.jpg?v=1675184128)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nevím, jestli je to vhodná knížka pro 2leté. Ale občas syn četl, to co zrovna chtěla maminka. A některé z nich si taky oblíbil.
A tak jsme Pusheen četli téměř denně.
Problém byl když se mu zalíbil můj sebevražedný králík od Rileyho. To jsem tak raději svoje komiksy nečetla před ním.
![hippiesak hippiesak](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/210275/m_hippiesak-657ffcf0713ae.jpg?v=1702886640)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
He he, to byla pr*el :))) Toto leželo u děcek v pokoji, tak jsem to prolistoval a na část dne "zabavil". Celkem jsem se pobavil. K ničemu jinému tato kniha není :) Byla to sranda :)
![Tygříček Tygříček](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/343666/m_tygricek-kbS.jpg?v=1610547677)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jestli teda chcete číst v pravém slova smyslu, tak na tuhle knížku můžete zapomenout. Z 90% jsou tam obrázky. Ale i tak je to moc hezká knížka.
![Velrybka1 Velrybka1](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/302058/m_verlibka-2EO.jpg?v=1581533025)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
krásná knížka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![jirijanovotny jirijanovotny](https://www.databazeknih.cz/img/users/57_/57985/m_jirijanovotny-AQo.png?v=1602346417)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Roztomilá kniha pro děti, která zdaleka není jen pro děti.
Četl, nebo spíše prohlížel jsem si ji se synovci. Velice se jim líbila a pěkně jsme se u ní nasmáli. Jen nevím, jestli pochopili hlavní poselství knihy. Totiž, že kočky jsou svině.
![Veronikados Veronikados](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/262373/m_veronikados-inu.jpg?v=1605630052)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
To co kniha přinesla jsem vůbec nečekala. Když jsem ji otevřela, uviděla jsem obrázky, což by mě normálně zklamalo, ale v tu chvíli jsem to potřebovala. Navíc mě kniha vůbec nenudila, spíš naopak. Doporučuji, velice oddechové. Hodnocení 55%, (2.7 hvězdičky).
![haki34 haki34](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/164590/m_haki34-eYC.jpg?v=1615290815)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
ne že by Pusheen byla špatná, to ne..ale těch pár obrázků za tu cenu...ale co by člověk neudělal pro milovanou dceru ?? na Den dětí dostala, spokojenost převeliká, má Pusheen ráda a sama kreslí různé její obrázky podle vlastních nápadů...
Já jsem se pobavila, polistovala a za půl hoďky neměla co prohlížet...takže - kdo má rád Pusheen, určitě ocení.
Za mě pouze dobré....
![Pitbullka Pitbullka](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/40795/40795.jpg?v=1381127989)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Čekala jsem to asi krapet vtipnější a propracovanější. Ale na oddech na pár minut fajn.
2014 | ![]() |
2021 | ![]() |
2020 | ![]() |
2023 | ![]() |
Taková blbina pro děti...
Ale kniha mě opravdu pobavila!
:D