Pusheen: Já, košišta
Claire Belton
Pusheen, určitě ji znáte. Zjistěte, co ji přiměje vrnět a proč už se do ní zamilovalo tolik lidí. Pusheen zahřála u srdce a rozesmála už miliony lidí po celém světě svými praštěnými gifovými obrázky, na nichž se natřásá a kroutí ocasem. Teď je připravená vystoupit z elektronických vod na papír! V téhle knize najdete ty nejpopulárnější facebookové obrázky a k tomu spoustu dosud neviděného materiálu.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , CooBooOriginální název:
I Am Pusheen the Cat, 2013
Nevím, jestli je to vhodná knížka pro 2leté. Ale občas syn četl, to co zrovna chtěla maminka. A některé z nich si taky oblíbil.
A tak jsme Pusheen četli téměř denně.
Problém byl když se mu zalíbil můj sebevražedný králík od Rileyho. To jsem tak raději svoje komiksy nečetla před ním.
He he, to byla pr*el :))) Toto leželo u děcek v pokoji, tak jsem to prolistoval a na část dne "zabavil". Celkem jsem se pobavil. K ničemu jinému tato kniha není :) Byla to sranda :)
Jestli teda chcete číst v pravém slova smyslu, tak na tuhle knížku můžete zapomenout. Z 90% jsou tam obrázky. Ale i tak je to moc hezká knížka.
krásná knížka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roztomilá kniha pro děti, která zdaleka není jen pro děti.
Četl, nebo spíše prohlížel jsem si ji se synovci. Velice se jim líbila a pěkně jsme se u ní nasmáli. Jen nevím, jestli pochopili hlavní poselství knihy. Totiž, že kočky jsou svině.
To co kniha přinesla jsem vůbec nečekala. Když jsem ji otevřela, uviděla jsem obrázky, což by mě normálně zklamalo, ale v tu chvíli jsem to potřebovala. Navíc mě kniha vůbec nenudila, spíš naopak. Doporučuji, velice oddechové. Hodnocení 55%, (2.7 hvězdičky).
ne že by Pusheen byla špatná, to ne..ale těch pár obrázků za tu cenu...ale co by člověk neudělal pro milovanou dceru ?? na Den dětí dostala, spokojenost převeliká, má Pusheen ráda a sama kreslí různé její obrázky podle vlastních nápadů...
Já jsem se pobavila, polistovala a za půl hoďky neměla co prohlížet...takže - kdo má rád Pusheen, určitě ocení.
Za mě pouze dobré....
Čekala jsem to asi krapet vtipnější a propracovanější. Ale na oddech na pár minut fajn.
O této kočce jsem do teď věděla jen to, že existuje, přesto mě knížečka pobavila, ale někdy se zbytečně opakovaly motivy.
kočky humor pro děti komiksy kreslený humor relaxace autorské ilustrace
2014 | Pusheen: Já, košišta |
2021 | Bambilion životů košišty Pusheen |
2020 | Pusheen peče! - Kuchtíme s košištou |
2023 | Pusheen: Košišatý návod na život |
Vtipné ilustrácie a mačička, ktorá zje všetko možné, čo nezje ju. A aj je kýmkoľvek chce. Je perfektná v spaní a v nechaní sa hladkať. Keď chce, pochopiteľne. MIlý komiks, na ktorom moje deti vyrastali a s radosťou sa k nemu vracajú aj neskôr. :)