Rakev
Aleš Pitzmos
Sklonek jednadvacátého století. Úkolem Nathaniela Reeda je těžit diamanty v drtivých hlubinách planety Uran. Jedinou jeho společností je tajemná Miranda, která se s ním spojuje z jiného těžebního modulu. Jednoho dne se však odmlčí. A zděšený Nathaniel se dozvídá, že nejspíš nikdy neexistovala, že si ji vytvořila jen jeho unavená mysl. Ale je to pravda? Co je skutečnost? Co jen jeho představa? A co se skrývá pod tajemnou Bariérou, pod níž se nesmí sestupovat?... celý text
Chci vic. Bylo to moc kratke. Jeste nejsem pripravena se s pribehem rozloucit. Sakra co mam ted delat? Co budu cist? Tento pribeh me akorat pekne rozmlsal a skoncil. A ja mam porad hlad. Uz vim, proc nemam rada povidky.
Originální námět a délka tak akorát aby nestačila kniha nudit. Autora jsem neznal a dávám mezi své oblíbence. Sympatické je autorovo vlastní nakladatelství, kde si najdu další zajímavé tituly.
Vzhledem k tomu, že je to novela, tak je rozsah tak akorát. Lze souhlasit s tím, že je Rakev rozhodně skvělá.
Bylo to skvělé, ale kolega pode mnou má pravdu. Moc krátké! Takže tu mám vzkaz pro autora. Pane Pitzmosi, napište příště nějakou delší scifárna. Díky, Halfdan.
2011 | Ztracené město |
2015 | Světlo pulsaru |
2008 | Démoni pralesa |
2014 | Srdce Sahary |
2016 | Kamenní strážci |
Moc fajn jednohubka. Jdu do dalších knih autora.