Nultá hodina
S. D. Perry (p)
Resident Evil série
< 7. díl
Tým Bravo jednotky S.T.A.R.S. je poslán vyšetřit sérii bestiálních vražd, k nimž došlo v Raccoon City. Cestou na místo činu se však helikoptéra s týmem zřítí. Pád všichni přežijí a na cestě k záchraně narazí na havarovaný vojenský džíp. V něm najdou zohavené mrtvoly – a tím jejich noční můra právě začíná. Tým Bravo brzy zjistí, jaké zlo se rozrůstá všude okolo a Rebecca Chambersová, nováček v týmu, začne uvažovat, do čeho se to vlastně namočila…... celý text
Literatura světová Horory Sci-fi
Vydáno: 2018 , Fantom PrintOriginální název:
Zero Hour, 2004
Nádhera, celá série Resident Evil je pro mě naprosto úžasné čtení, přesně to čtení kdy cítím napětí a očekávání co bude dál.
Závěr a zároveň i počátek knižní série Resident Evil od Perryové nebyl vůbec špatný. Rebecca je ultimátní "waifu" a Billy ji skvěle doplňoval. Nultá hodina možná nebyla až tak příběhově senzační jako Město mrtvých nebo Nemesis, ale pořád se jedná o skvělé čtení, pokud jste fanouškem RE frenčízy. Ze všech dílů, kde se jako hlavní charakter objevila Rebecca, je Nultá hodina zřejmě tím nejlepším. Dávám 5* a děkuji S. D. Perry za skvělý zážitek při čtení knižní série Resident Evil.
Před událostmi v sídle.
Před katastrofou.
Zrodilo se zlo.
Události tohoto příběhu nás zavedou na počátek. Nultá hodina, kdy bylo sídlo ještě celé a Spencer ještě neudělal, to co už udělal v páté knize.
Sedmý příběh je stejný, jako ostatní. Nečekejte od toho něco extra. Prostě jen další skupina lidí, kterou potká katastrofa a někteří přeživší jedinci se snaží zachránit holé životy.
Zde je to Rebecca a Billy. Ona je ze S.T.A.R.S. A on uprchlý zločinec. Oba se projedou vlakem a skončí ve vedlejší budově hlavního sídla v Raccoon city.
Malá ochutnávka:
Měli bychom se rozdělit. Patnáct minut o samotě, nic velkého. Co by se mohlo stát za patnáct minut? O samotě. V tmavém, tmavém lese.......
Jediné, co mě překvapilo byl protivník v podobě pijavic. Tohle monstrum se velmi povedlo a šel z něho strach. Bohužel se mi zdá že spisovatelka se toho sama nějak zalekla a svoji stvůru nenapsala dokonale, ale jen ledabyle. V herní sérii (PlayStation3) byla velmi nebezpečná a strašidelná. Tady byla taková méně nebezpečná, i když dokázala napáchat hodně škod.
Citát: Možná nadešel čas vypadnout z Raccoonu.
Další lehce průměrný příběh o Umbrelle a jejích monstrech. Nikoho ten příběh neurazí, ale sám příběh se vám ztratí mezi těmi ostatními přečtenými.
Jo, je teď ze mě zombie.
opět vynikající kniha, tahle série je pro mne srdcová záležitost a tyto knihy prostě žeru, přečteno za jediné odpoledne, prostě super, miluju Resident Evil :-*
2016 | Vetřelci komplet - svazek 1 |
2014 | Konspirace Umbrella |
1999 | Královna |
2017 | Vetřelci komplet - svazek 3 |
2000 | Kořist |
pro fanouška RE světa nutnost :D bavilo, rychle to odsýpalo :)