Ztracená psí známka

Ztracená psí známka
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540008/bmid_rostak-ben-ztracena-psi-znamka.jpg 5 1 1

Rošťák Ben série

1. díl

Ideální čtení pro začínající čtenáře. Seznamte se s Benem – sympatickým rošťákem se srdcem ze zlata. Spolu se svou milující rodinou a řadou zvířecích společníků obývá farmu, kde každý den prožívá nečekaná štěněcí dobrodružství. Jaro přináší nejen slunečné dny, ale i přeháňky a bahno, které Bena nadchne k dovádění. Ale veškerá legrace skončí, když ztratí svou psí známku. Velké pátrání začíná! Od koňských stájí až po kurníky – Ben musí prohledat na farmě každý kout.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , Bambook
Originální název:

Home Is Where the Heart Is, 2020


více info...

Přidat komentář

tracey9
23.09.2024 5 z 5

Rošťák Ben od Cam Higginsové je příběh štěněte, které žije na velké farmě. Jednoho deštivého dne se Ben nechá zlákat prasátky k valení v bahně. A je to ohromná zábava! Jenže někde u této zábavy ztratí svou psí známku, důkaz, že patří ke své rodině i k této farmě. Povede se Benovi ztracenou psí známku najít?

Příběh Bena je milým a vtipným vyprávěním s krátkými kapitolkami a velkými písmeny, takže ho hravě zvládnu i čtenáři, co už se učí číst sami. Také je plný nejrůznějších zvířátek a kamarádství s dětmi. Tahle knížka pro děti má zkrátka vše, co by měla mít :)

Knihu s Rozičkou hodnotíme 5 z 5 :)

Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace moc děkujeme @grada_cz , @bambook_cz a @bunburistka

Autorovy knížky

Cam Higgins
americká
2024  100%Ztracená psí známka
Skrýt reklamy