Kamarádka ze stodoly přehled
Cam Higgins
Rošťák Ben série
< 2. díl
Ideální čtení pro začínající čtenáře. Seznamte se s Benem – sympatickým rošťákem se srdcem ze zlata. Spolu se svou milující rodinou a řadou zvířecích společníků obývá farmu, kde každý den prožívá nečekaná štěněcí dobrodružství. Ve stodole se narodila klisnička jménem Kometa a Ben se už těší, že jí ukáže, jak se žije na farmě. Ale může nezkušené štěně něco naučit malé hříbě?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kamarádka ze stodoly. Přihlašte se a napište ho.

Tato malá knížka si nás získala. Velká písmena a na každé stránce obrázek. Štěně Ben získal na farmě novou kamarádku. Narodila se ve stáji. Nové hříbě Kometa. Štěně je na farmě déle a tak se jí stane učitelem.
Nejdříve si dají závody, kdo je rychlejší a povzbuzovat je přijdou všechny zvířátka z farmy. Následně jí dává rady do života… jenže jak se zdá život psí se od koňského malinko liší. :)
I tak mohou být nejlepšími přáteli, kteří se navzájem podpoří. Kometu čeká první přehlídka hříbat a učení chození s ohlávkou.
Mezitím spolu Ben a Kometa zažijí spoustu zábavy, třeba když potkají veverky, válení v bahně a jiné lotroviny.
Krásný příběh o zvířátkách, který děti zaujme. Nám pomohl se odreagovat a hezky usnout. Vždy dvě až tři kapitoly před spaním. Celý děj je vykreslený na obrázcích, jediný co bychom braly, kdyby obrázky byly barevný jako na obálce. I tak knihu doporučujeme.
Asistentka Zloducha, Pikové eso a další knižní novinky (4. týden)
19.01.2025
Kniha Kamarádka ze stodoly v seznamech
v Mé knihovně | 2x |
Další příběh malého roztomilého štěněte, které žije na farmě se svou rodinou a spoustou dalších zvířátek. Tentokrát se ve stáji na farmě narodí hříbě Kometa a stanou se s Benem kamarádi.
Kniha má velká písmena a spoustu nádherných ilustrací, takže je dokonalá pro začínající čtenáře. Dcera (8) si i tento díl během 2 dnů přečetla sama.