Palác lží
Erin Watt
Royalové / Royalovci série
Ella Harperová překonala už spoustu problémů, které jí život přichystal. Je tvrdá, odolná a ochotná udělat, co je potřeba, aby ochránila ty, které miluje. Jenže s tajemstvími, která obklopují jejího otce a přítele, jehož život je nyní v ohrožení, se možná ani Ella nedokáže smířit. Reed Royal je zvyklý ničit všechny překážky, které mu osud staví do cesty. Nyní se to však obrátilo proti němu. Pokud chce zachránit sám sebe i dívku, kterou miluje, musí se postavit trýznivé minulosti a napravit svou pošramocenou pověst. Nikdo nevěří, že Ella dokáže v paláci Royalových přežít. Všichni jsou přesvědčeni, že je Reed zničí. Možná mají pravdu. Ella a Reed musejí společně najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu, a odhalit všechna tajemství a lži, které se skrývají v paláci rodu Royalových.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
Twisted Palace, 2016
Ufff. No, pěkné! Když budu hodnotit všechny tři díly, tak celkově pecka. Je pravda, že v posledním díle byla Ella taková jiná. Ale to tu už bylo řečeno, nebo spíše napsáno. O nátuře Reeda jsem už psala u druhého dílu, tak se nebudu opakovat.
K postavě Estona, nevím proč, ale pořád si představuji Axla z Průměrňáků. :-D Takže doufám, že se dočkám pokračování..
Krásné zakončení této úžasné série. Knihu jsem přečetla jedním dechem, příběh byl velice napínavý a zajímavý. Dost mě štvalo, jak Steve pořád rozkazoval Elle. Pachatele jsem taky odhadla a ten konec knihy - naprosto dokonalý.
Kniha se mi velice líbila, přečetla jsem ji rychlostí blesku. Nechybělo zde samozřejmě milostné napětí mezi Ellou a Reedem, ale 3. díl obsahoval i "část detektivky". Sama jsem se několikrát přistihla, jak přemýšlím nad tím, kdo by to mohl spáchat. (nechci dávat spoiler pro ty, co ještě nečetli). Nicméně si myslím, že celá trilogie opravdu stojí za přečtení! Mrzí mě, že už je konec, možná bych uvítala "větší" zakončení, ale i tak to byl super příběh. DOPORUČUJI!
Zo vsetkych troch najslabsi diel... pri prvom som ani nedychala, pri druhom sem-tam zivla a treti som sa sa posnazila dokoncit aby som vedela ako to skonci. Cela seria sice velmi vydarena ale slo to uz dole vodou s tym dejom a tymi charaktermi od stredu knihy.
Kniha mi zabrala asi 7 hodin.
Fakt jsem se nemohla odtrhnout. Naprosto úžasné.
Jenom mě chvilkama rozčilovalo, že se Ella prostě neumí za sebe postavit co se Steva týče :D Strašně mě to frustrovalo.
Vraha jsem také uhodla, to bylo více méně jasné.
Za mě prostě skvělá trilogie.
To byla naprostá pecka.Kdybych mohla,tak dám deset hvězd.Byla jsem napnutá jak struna celou knihu,pořád jsem přemýšlela,kdo to udělal.Vyborný děj,a úžasný konec.Royalovi mě fakt dostali a zničili.Ale ten konec,s kým sakra je ten East?? Doufám,že bude pokračování a dozvíme se to..Royalovi mají zasloužené místo v mé knihovně..
Bohužel po dočtení jsou rozporuplné pocity ze třetího dílu ještě rozporuplnější. Cedník je míň děravý než logika poslední části příběhu. Co se stalo Elle s půlkou mozku, to jsme se ale my čtenářky bohužel nedozvěděly.
Tak zase bomba. Sice pro mě nejslabší díl, ale i tak hodně vysoko. Doufám, že vyjdou i doplňkové knihy. Zvláště pak ta o Eastonovi, protože bych moc ráda věděla, jak to s ním bude dál. Jediný kdo mi vadil, byl Steve. Neskutečně mě rozčiloval už od chvíle, co se objevil. Proto jsem byla ráda za takový konec.
Tady není co dodávat, nepochybně nejlepší série tohoto roku. Každý se tomu diví, je to tuctové a klišoidní, jenže! Naprosto skvěle a čtivě napsané. Tato série nadchne téměř každého, to, co se autorkám povedlo je neskutečné! Dlouho na celou sérii nezapomenu!
Poslední díl jsem přečetla nejrychleji protože mě strašně zajímalo jak to celé dopadne! Líbilo se mi že byl 3 díl obohacen tou kriminální zápletkou a opravdu mě to bavilo byla jsem napjatá jak struna! detektivky moc nečtu a proto jsem vážně netušila kdo by to mohl udělat. Celou sérii hodnotí kladně. Jen škoda že jsme se nedozvěděli víc o Estonovi protože ten kluk se mi vážně líbí a myslím že nejsem jediná :P
Kdyby se to proškrtalo o zbytečné sexuální narážky a scény (zbylo by asi 100 stran), bylo by to opravdu skvělé čtení (pozn. po dočtení: tak do půlky). Asi je to tím, že se na tom podílely dvě autorky, ale je to takové schizofrenní, chvíli ohromná zábava a pak pět stránek k uzoufání nudné. Postavy reagují dost zkratkovitě. Přesto mě tahle série v celku baví, i když jsem si vědomá toho, že ve skutečném světě bych považovala úplně všechny hrdiny za neskutečné blbce.
Nezlobte se na me, ale tohle se nedalo...do pulky knihy se resi dve veci dokola...bud ze Reed nema sanci vyhrat soud nebo ze Ella chce sex. Klidne bych prvnich pomalu 200 stran vytrhla a nic by se nezmenilo. Konec trochu lepsi, trochu se nam to rozjelo, ale zaver se dal ocekavat.
Poslední díl? Jedno velké zklamání. Tak, tak jsem se knihou prokousala. Kde se stala chyba...
Tak tohle bylo neskutečné zklamání. Z Papírové princezny jsem byla nadšená, druhý díl už byl takový "aby se to tedy nějak dořešilo", ale tohle? Totální spatlanina. Ty tam byla hrdinka, která se ničeho nezalekne, dokáže si se vším poradit a hlavně nefňuká. Najednou skáče, jak tatík píská a její snaha hrát si na detektiva, to si už totálně seděla na mozku. Od začátku se dalo předpokládat, jaký bude závěr, ale ona se musela zuby nehty držet svého přesvědčení, přestože postrádalo jakýkoli logický základ. A Royalové sami akorát seděli na zadku a fňukali, což bylo ještě bolestnější. Dočetla jsem to z povinnosti, ale zatímco k prvnímu dílu se určitě ráda vrátím, toto už nikdy více.
Tahle serie byla skvělá, ale tenhle třetí díl se mi četl nějak nevím moc mi to nešlo od ruky. Bylo to čtivé a do konce knihy jsem netušila jak to dopadne. Ale i přes to tuhle sérii můžu doporučit :-) .
Pro mě se příběh Elly a Reeda už vyčerpal, to neskutěčné fnukání a ultimativní láska (v osmnácti)...postava Steva měla taky dost průhledný charakter. Škoda, že víc prostoru nedostaly některé mnohem zajímavější postavy např Val, Wade a rozhodně Easton. Tak trochu doufám, že možné volné pokračování by třeba mohlo popisovat právě milostný trojúhelnik mezi těmito třemi. Ale jinak fajn, oddychové čtění; příjemné překvapení tohoto roku I žándru.
Řekla bych, že ze všechn tří knih se jedná o nejslabší díl. To ale neznamená, že by nebyl zase vynikající!
Události se vyvíjely nečekaně a kniha se tak četla jedna radost. 2x jsem si sice řekla, že se tam až moc rozvlekle něco řeší - připadalo mi to jako hluché místo, ale nakonec musím říct, že to vše do sebe nějak zapadalo. Paní spisovatelka je prostě boží a jednoduše to UMÍ!
Opět tedy naprostá spokojenost a těším se, co dalšího E. Watt napíše. Ať už se to bude týkat jakéhokoli tématu vím, že si to prostě přečtu :)))
Boží!!!
Stejně jako hlavní hrdince Elle se mi Royalové dostali do žil i srdce a naprosto jsem jim propadla. Očekávání jsem měla po předchozích dílech vysoká a vyhlížela jsem nejeden šok, ale nikdo nemůže být připraven na tak neuvěřitelnou smršť...
Musím přiznat, že o odpočinku nemůže být ani řeč, srdce mi buší ještě teď a nevyspalá jsem až hrůza.
Výborné, gradující, ač jde o příběh z jiných téměř surreálných kruhů - reálné a prostě výborné.
A jestli jsem si tipla správně, tentokrát ani náhodou...
Doufám v brzké vydaní Eastonova příběhu, ještě tuhle neskutečnou rodinu nechci opustit, na to jsem příliš zamilovaná.
Doporučuji!!!
přátelství láska pro ženy rodina bohatství lhaní, lži problémové rodiny bratři pro dospívající mládež (young adult) romance
2017 | Papírová princezna |
2017 | Prokletý princ |
2017 | Palác lží |
2018 | Něco skutečného |
2018 | Padlý dědic |
Tak toto byla už trochu jiná - jak detektivka nebylo to špatné docela i napínavé takže dobrý závěr. :-)