Palác lží
Erin Watt
Royalové / Royalovci série
Ella Harperová překonala už spoustu problémů, které jí život přichystal. Je tvrdá, odolná a ochotná udělat, co je potřeba, aby ochránila ty, které miluje. Jenže s tajemstvími, která obklopují jejího otce a přítele, jehož život je nyní v ohrožení, se možná ani Ella nedokáže smířit. Reed Royal je zvyklý ničit všechny překážky, které mu osud staví do cesty. Nyní se to však obrátilo proti němu. Pokud chce zachránit sám sebe i dívku, kterou miluje, musí se postavit trýznivé minulosti a napravit svou pošramocenou pověst. Nikdo nevěří, že Ella dokáže v paláci Royalových přežít. Všichni jsou přesvědčeni, že je Reed zničí. Možná mají pravdu. Ella a Reed musejí společně najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu, a odhalit všechna tajemství a lži, které se skrývají v paláci rodu Royalových.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
Twisted Palace, 2016
Nenáročná literatura vhodná pro oddech. Místy nepochopitelná vyspělost "šestnáctek", ale jak říkám, sérii jsem četla spíš pro oddych, takže i tohle se dá smáznout. Každopádně první dva díly perfektní, další díly už lehce upadaly, ale pořád aspoň průměr :)
Naprostá pecka! Zatím asi nejlepší díl. Napětí až do konce. Vůbec jsem se nemohla odtrhnout. Jsem ráda že Ella s Reedem drží celou dobu při sobě. Nejdřív jsem teda myslela že to bude všechno úplně jinak. Každou stránku jsem si říkala, že už se to musí nějak vyřešit, až nakonec jsem už přestala doufat a říkala jsem si, že to fakt skončí špatně. Závěr mě celkem překvapil a taky vývoj postav, které nejsou vůbec černobílé. Střídavé vyprávění Elly a Reeda bylo opět skvělé.
Nevím, proč to vůbec čtu, když mě to nebaví. Asi proto, že jsem zvědavá a potřebovala jsem vědět jak to dopadne. Knihu jsem celou nečetla, prolistoval jsem některé části, někde jsem se začetla. Kennedy umí psát, to už vím. Co byl pro mě největší problém? Bylo to až moc neuvěřitelné, spousta klišé, "detektivní" zápletka, postavy černobílé, smrt, z mrtvých vstání, peníze co zařídí všechno... Takže hvězda za vedlejší příběh Val, který by mě zajímal víc. A žili šťastně až do smrti... a Eastona zatím v plánu nemám.
Skvělá oddechovka. Nedá se od toho očekávat nic víc než od předchozích dílů, ale k tomuto žánru literatury to prostě patří. Myslím že se k celé sérii budu časem vracet jako k odpočinkové četbě.
Za mě tohle byl opravdu kýč, od začátku až do konce. Série Royalové se mi obsahově moc líbí, za tři série jsem si zamilovala Reeda a naučila se nějak tolerovat Ellu. Třetí díl se za mě opravdu nepovedl, předešlé díly jsem hodnotila čtyřmi hvězdičkami, vždy tam bylo něco malého, co mi nesedělo, co mi už přišlo moc, ale celkově super. Tady to nesedělo od začátku. Od vztahu s nečekaně objeveným otcem až po Reedovo obvinění. Tahle knížka neměla takový spád jako předešlé dvě. Ty se mi líbily i kvůli nečekaným zvratům, těch jsme se tady moc nedočkali. Úplně ujetý mi přišel kupříkladu začátek, když Steve zjistí, že má dceru, je tak děsně šokovaný, že za chvíli jde řešit obchodní problémy firmy. Je mi to strašně líto, ale ne, tohle bylo moc a nepovedlo se to, každopádně sérii už asi dočtu a budu doufat, že další díly se kvalitou vrátí k předchozím dvěma.
Hmmmm, Reed Royal. Kdo by se do něj okamžitě nezamiloval? Strávila jsem s ním velice příjemný (žhavý) víkend v posteli... a určitě nebyl poslední. Během chvíle si mě dokázal získat tak, jako málokterý knižní hrdina. A Ella? Jak já jí závidím :D
Hned od první stránky mi bylo jasné, že tahle série se zařadí mezi moje úplně nejoblíbenější knížky, a s každou další kapitolou jsem se v tom utvrzovala. Jak je psáno na obálce, "Tihle Royalové vás zničí", ale tak nějak hezky ;)
O něco slabší než první díl, ale o dost zábavnější než druhý. Jsem zvědavá na pokračování ????
Tenhle díl se mi líbil ze všech nejvíc. Nabité dějem a událostmi. Ač oddechovka, tak za mě plný počet.
I o tomto díle nemohu říct vůbec nic špatného.
Autorka si stále drží vysoce posazenou laťku. Tento díl je plný zajímavých situaci a nečekaných zvratů. Samozřejmě nechybí romantika, která je v každém díle.
Opravdu jsem se na tento díl těšila a nezklamal mě. Autorka splnila má vysoká očekávání a já po dočtení byla spokojená. I když je pravda, že jsem byla i smutná, protože jejich příběh už nebude pokračovat. Mohu jen a jen doporučit, protože se do této série zamilujete od prvního dílu a bude chtít pořád víc.
Hodnocení: 4,5*/5*
Jak už to v některých sériích bývá, čím víc knih o stejných lidech, tím je to horší.
Příběh už je docela překombinovaný, samý urážky, chlast, drogy...
Peníze vládnou světu, to je asi největší poselství této série. Za peníze si koupíte všechno.
A tam, kde selhávávají státní orgány, tam musí přijít banda puberťáků a vzít spravedlnost do svých rukou.
No... nebylo to nejhorší.
Číst se to dalo a rozhodně to mohlo touto knihou skončit.
Tento díl mě stejně jako předchozí již moc nebavil...za mě ještě o něco horší jak díl druhý. Knihu jsem přečetla snad jen proto, že jsem chtěla zjistit, kdo vraždil.
Naprosto senzační pokračování, každý díl je zdá se lepší. Jsem naprosto spokojená a nadšená, že jsem knihu dočetla a je to happy end. Teda v rámci událostí.
Autorka to trochu spravila dramatickým závěrem. Jinak žádné vybočení z běžného: miluju tě! A to je hezké, ne?
Pro mě tahle série touhle knížkou končí a nevím jestli se někdy dokopu přečíst další dva díly. První díl mě moc nebavil, druhý díl jsem naopak přečetla jedním dechem a třetí díl mě zase nudil a bylo jasné jak to dopadne. Celé sérii bych dala hodnocení 3,5.
přátelství láska pro ženy rodina bohatství lhaní, lži problémové rodiny bratři pro dospívající mládež (young adult) romance
2017 | Papírová princezna |
2017 | Prokletý princ |
2017 | Palác lží |
2018 | Něco skutečného |
2018 | Padlý dědic |
Neskutečně rychle se to čte a je to návykovka. Opravdu si při této četbě odpočinete. Nic hlubokého, žádná filozofie. Ale děj se nevleče, pořád se něco děje a je co číst. Klidně by se hodilo i do žánru erotika. Takže hurá na další díl.