Palác lží
Erin Watt
Royalové / Royalovci série
Ella Harperová překonala už spoustu problémů, které jí život přichystal. Je tvrdá, odolná a ochotná udělat, co je potřeba, aby ochránila ty, které miluje. Jenže s tajemstvími, která obklopují jejího otce a přítele, jehož život je nyní v ohrožení, se možná ani Ella nedokáže smířit. Reed Royal je zvyklý ničit všechny překážky, které mu osud staví do cesty. Nyní se to však obrátilo proti němu. Pokud chce zachránit sám sebe i dívku, kterou miluje, musí se postavit trýznivé minulosti a napravit svou pošramocenou pověst. Nikdo nevěří, že Ella dokáže v paláci Royalových přežít. Všichni jsou přesvědčeni, že je Reed zničí. Možná mají pravdu. Ella a Reed musejí společně najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu, a odhalit všechna tajemství a lži, které se skrývají v paláci rodu Royalových.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
Twisted Palace, 2016
Tak jo, bylo to super :) Ty postavy maj prostě koule ... omlouvám se, líp se to říct nedá
Musím uznat, že u tohoto dílu jsem se prostě strašně nudila. Jsem trošku stará na teen věci, takže intimnosti šli naprosto mimo mě a pročítala jsem mezi řádky. Nic méně mě opravdu zajímalo kdo tu ču**u zabil. :D Takže jsem vydržela. :) Uvidíme co bude dál
Tohle bylo příjemné zakončení pohledu do vztahu mezi Reedem a Ellou. Na to jak mě minulý díl zklamal, jsem ráda, že jsem se nedala zvyklat a jejich příběhovou linku dokončila. Místy se mi to zdálo jako něco mezi předvídatelnou telenovelou a teen seriálem, ale bylo to milé, čtivé a kniha opravdu uměla vtáhnout do děje.
spise detektivni kniha ale cetla sem s nadšením a napětím,dobře to dopadlo,přibeh elly a reeda skončil,dalsí dily jsou o zbylych Roalu,sem zvědavaaa...
Pro mě byla celá tato série super oddechovka. Vím, že jsou ještě další dva díly ale do nich se mi zatím úplně nechce. Jsem zvyklá na vyprávění z pohledu Elly a Reeda.
Musela jsem si přečíst napřed konec, už od druhého dílu byli jasné kdo vraždil, ale potřebovala jsem vědět, že to dobře dopadne ????
Tímto dílem bych celou sérii s klidem ukončila, ale vzhledem k tomu, že jsou ještě dva díly pustím se i do nich, snad budou stejně dobré jako předchozí díly
Příběh začíná tam, kde předešlý díl skončil, a to vraždou Broke a znovuobjevením Stevea. Celá kniha byla i tom, zda Reed je či není vrahem. Protože všechno ukazovalo na něho a všechno a všichni byli proti němu, až na Ellu, která se snažila mu být oporou.
V tomto díle jsem si ještě více oblíbila dvojici Val a Wade. Byli to slaďouši - narážky na pekařství neměly žádnou chybu. Kdo mi byl hned od začátku nesympatický, byl právě Steve. Ten mi lezl opravdu krkem. Ale nejspíš to byl účel, abychom si to se vším, co se stalo spojili.
Zhodnocení všech tří dílů série o Elle a Reedovi
Musím říct, že mě knihy překvapily, většinou mám ráda podobné knihy, ale s prvky fantasy, ikdyž dávno nejsem YA.
PAPÍROVÁ PRINCEZNA
Tento díl se mi líbil nejvíc z celé série, líbilo se mi, jak si k sobě Ella a Reed hledají cestu a jak ji Royalové nakonec přijali do rodiny. Bylo tam napětí, romantika a těšila jsem se, jak příběh dopadne
PROKLETÝ PRINC
Tento díl byl asi nejslabší ze všech tří, nic moc se tam nestalo a říkala jsem si, že místo série knih stačil jen první díl (ikdyž zbožnuju knihy na pokračování a do Roylovců bych se NEJPRVE vůbec nepustila, kdyby kniha měla jen jeden díl)
PALÁC LŽÍ
Opět se něco dělo, tento díl nebyl tak fádní, jako druhý, byly tam prvky detektivky, což ději přidávalo na napínavosti, ikdyž jsem od začátku tušila, kdo je vrahem. Ikdyž mě většinou mrzí, když nějaký příběh končí (tato série sice má další díly, ale ty již primárně nezachycují Reeda a Ellu), v tomto případě mi konec vyhovoval, protože autorka občas již zbytečně děj natahovala a z téma "Reed a Ella" se již nedalo vymáčknout víc (v tomto je asi sériově lepší fantasy, protože když nevíte, jak dál, přihodíte další zahadnou nestvůru :D).
Série prvních tří knih se mi líbila, zvládla jsem ji přečíst za dva dny, ale vracet se k ní nejspíš nebudu, možná snad někdy už jen k prvnímu dílu.
Opět se mi to líbilo, i když zhruba v 1/3 jsem začala tušit kdo je vrahem, stejně mě bavilo sledovat jak se s tím vším co na ně padá vypořádá nejen Ella s Reedem, ale i celá rodina. Už se moc těším na příběh Eastona.
V tomhle díle jsem si ani moc nevšimla těch znepokojivě úchylných vztahů, které tam panují. Opět rychle přečteno. Dobrý konec - což se dalo čekat. Nijak překvapivý závěr - vrah se taky nabízel, akorát na motiv jsem nepřišla. Honem na další díly.
.. tak nejdřív jsem si říkala, tohle nebude tak dobrý jako předchozí dva díly, ale... Ale nakonec jo, druhou půlku knihy jsem v podstatě zhltla za jeden den, takže jo, těch pět hvězdiček dám, i když jsem váhala... No a teď už jen zbývá vrhnout se na Eastona - upřímně? Bavil mě možná víc než Reed :)
Super finále, nečekala jsem kdo za tím vším byl. O to jsem byla víc překvapená, takže super. Ale do dalších dílů asi už nepůjdu. Tady se hezky uzavřel příběh Reeda.
Jako závěr trilogie - dobré. Možná jsem čekala ještě nějakou jinou zápletku než tu, která byla naznačena už na konci předchozího dílu, ale na čtivosti to knize neubralo. Příběh jsem opět hltala a s chutí se pustím do dalšího dílu.
Zatím nejlepší díl. Čte se to samo. Líbí se mi střídání pohledu očima Elly nebo Reeda. Docela mě mrzí, že v dalším díle už hlavní postava Ella a těžko říct zda se tam objeví. Oblíbila jsem si ji :)
Skvělá kniha četlo se to samo,hltala jsem slovo za slovem nedokázala jsem přestat.Hodně napínavý, tolik zvratů a lásky.
Hned se vrhnu do čtvrtého dílu.
O dost slabší než předchozí dva díly. Kdo je ten opravdový záporák, mi bylo jasné hned od začátku. Děj byl zbytečně roztahaný a konec mě lehce zklamal. Čekala jsem ho přeci jen, vzhledem k předchozím dílům, napínavější a možná i důmyslnější.
přátelství láska pro ženy rodina bohatství lhaní, lži problémové rodiny bratři pro dospívající mládež (young adult) romance
2017 | Papírová princezna |
2017 | Prokletý princ |