Neuvěřitelné

Neuvěřitelné
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/197648/bmid_neuveritelne-197648.jpg 4 229 229

Zatoužili jste někdy po možnosti vrátit čas, abyste odčinili chyby? Stejně jako jinde, i v Rosewoodu sní o nápravě snad každý. Nic na tom nemění ani fakt, že zdejší děvčátka ke třináctým narozeninám dostávají přívěsky od Tiffanyho. Věřte mi, že čtveřice místních dívek by udělala cokoli, jen aby mohla napravit minulost. Jak by to ale vypadalo, kdyby tu možnost skutečně dostala? Dokázala by svou pátou kamarádku zachránit před smrtí… anebo je tragédie součástí jejich osudů? Minulost někdy nabízí víc otázek než odpovědí. A v Rosewoodu nikdy není nic tak, jak se zdá.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , BB art

Pretty Little Liars 4: Unbelievable, 2007

Marisa
29.08.2014 5 z 5

Skvělý díl!
Pozor spoilery
Hanna: ta srážka s autem a ty problémy s Monou, to bylo skvěle popsané.
Emily: Iowa, to musel být ale zapadákov. Bože, tam bych nevydržela ani minutu :D
Spencer: Zlatá orchidej, to bylo zajímavé.
Aria: ta mě pobavila nejvíc. Podle mě je Aria blázen, magor a prostě takový ten typ člověka o kterém bych si myslela, že něco vypila :D

Anya
29.08.2014 5 z 5

Každá kniha je super. Tato neni vyjímka :-)

orangerose
30.04.2014 5 z 5

to byl pěkně napínavý díl, už sahám po 5 dílu :D

Ben Nevis
14.04.2014 4 z 5

Už to začíná být překombinované, podvody v podvodech a lži dostávají další rozměr. Hanna je přejetá, protože věděla příliš mnoho, tak proč ji A nedorazí? Naštěstí konec všechno vyváží, protože se autorka rozhodla, že nás nebude ohledně totožnosti A napínat věčně. To ale neznamená, že jsou všechna tajemství odhalena! Zábavnost série neztrácí tempo.

PetulaT
20.10.2013 5 z 5

Skvělá knížka :)

Norek
13.10.2013 4 z 5

Člověk si myslí, že už je konec, ale ono ani náhodou, hehe. Nesnáším to, jak je to neukončené, když musím čekat na další díl. -_-

pink_ivy
09.08.2013 4 z 5

“Mirror, mirror on the wall, who's the naughtiest of them all?” Tak tohle je asi prozatím můj nejoblíbenější díl série, který byl napínavý. A to i přesto, že jsem věděla jak to dopadne :D

Vendelína
28.06.2013 5 z 5

Perfektní! Čtvrtý díl se povedl. Skoro jsem nedýchala, když jsem četla. Napínavé! Oproti seriálu se tu dozvíte, kdo je A a zatím údajný vrah Alison. Ono totiž není úplně jasné, zda je Alison mrtvá... Jedna část se tam uzavírá, ale další se otevírá.

Lowelllyyp
25.06.2013 5 z 5

Už podle obálky jsem si říkala - Páni. Po dočtení jsem si říkala Páni na druhou. Je to neskutečně, jak se to rozuzlilo a zároveň zase zamotalo. Obdivuju paní Shepardovou, že něco takového dokázala vymyslet. Kdybych věděla, že to je poslední díl, byla bych možná trošku zklamaná, ale vím, že není - rozhodně není! Je jich ještě hodně. A holky mají každá co tajit, ještě to bude hooodně zajímavé... Jen čtěte!

danuska
07.12.2012 5 z 5

Super, napinave, bez pravopisnych chyb, precitane za jeden den.