Rychlé večeře
kolektiv autorů
Dokážeme vám, že uvařit skvělou teplou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne! Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychlé večeře, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi vše od sytých polévek, které nahradí hlavní chod, přes bleskové těstoviny, pokrmy z jednoho hrnce či pánve až po pomazánky, sendviče anebo pizzu. Každodenní vaření tak odteď bude vždycky radost!... celý text
Přidat komentář
Jestli bude každodenní vaření odteď radost, říct nemůžu (i když v mém případě spíše ne), ale rozhodně díky téhle kuchařce odpadne větší část prakticky každodenního dilematu, co zase vymyslet k jídlu. Najdeme tady množství receptů rozdělených do šesti kategorií: polévky, těstoviny, maso a ryby, z jednoho hrnce, rychlovky, do ruky. Většinou opravdu nezaberou významné množství času, čerpají z různých národních kuchyní, využívají různé přílohy (až tedy na můj oblíbený bulgur, se kterým tady není jediný pokrm), jsou opravdu lákavě nafocené. Více ocením ty z běžných surovin, některé totiž - jak je u Apetitu zvykem - obsahují neobvyklé a někdy hůře sehnatelné ingredience (nebo alespoň jídlo potřebuje předchozí plánování). Rozhodně ale minimálně částí pokrmů rozšířím náš rodinný jídelníček.