S láskou tě nenávidím

S láskou tě nenávidím
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442536/bmid_s-laskou-te-nenavidim-dlp-442536.jpg 4 802 802

S láskou tě nenávidím série

1. díl >

Sera neměla šťastné dětství. Její otec byl hazardní hráč, který prohrál veškerý jejich majetek. Matka trpí depresemi, je závislá na lécích a není schopná manžela opustit. Sera tak musela už od útlého věku živit nejen sebe, ale i svou matku a sestru, zatímco jí její otec kradl vše, co mu přišlo pod ruku. Ale usmálo se na ni štěstí, když potkala JJ a Bruce, starší homosexuální pár, který ji zaměstnal ve své restauraci. Navíc jí dovolili, aby bezplatně bydlela v jejich bytě. Nyní pendluje mezi restaurací a stáží v reklamní agentuře. Doufá, že tam získá trvalou pozici a konečně se osamostatní. Její sen se ale začne hroutit, když jednu bláznivou noc skončí v náručí neznámého muže, ze kterého se vyklube její nový šéf a soused. Jeho neodbytné flirtování a návrhy ohrožují její budoucnost a Sera neví, co si počít…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Love to Hate You, 2018

Marfuška89
12.03.2021 5 z 5

Já prostě Jo Watson MILUJI! ♥
Už série Hořící měsíc si mě získala, takže jsem věděla, že mě její další série nezklame! A taky že ne... Mám za sebou teprve 1 díl a miluji to.... Miluji Seru, JJ a Bruce, Bena, Li,... Já si snad zamilovala všechny.
Celou knihu jsem se smála a bylo mi moc hezky. Ten příběh mě do sebe tak vcucnul, že jsem měla pocit, že jsem tam s nimi... DOPORUČUJI a za mě TOP ♥

Pája699
12.03.2021 5 z 5

Příběh Sery a Bena mě vážně bavil. Humor a vtip od první do poslední stárnky. Slzy smíchu utírám ještě teď. Příběh, který se čte prostě sám a ano, je to naivní příběh s nějakými těmi kostlivci ve skříni a klišé, ale i tak se to četlo samo. Za mě lepší jak předchozí kniha Mám tě ráda, nemám tě ráda. Pokud se chcete pobavit a odreagovat, tak je tahle kniha určena přesně pro vás :-)

Kristy.Seb
05.03.2021 4 z 5

Sdílení je projev lásky.

Naše minulost a naše okolností nás utvářejí a dělají nás tím, kým jsme. Obzvlášť to špatné. To špatné je jako stavební kameny.

Sarkastický humor prostě zbožňuju. Ty dva byli skvělí. Každý má nějaký kostlivce...

Kate05
02.03.2021 4 z 5

Nejsem zrovna fanynka romantických knih,mám radši fantasy a tak trochu i nereálné věci, možná i právě proto, mě tato kniha zaujala, díky její částečné nerealnosti shody náhod. Kniha mě velmi zaujala a pobavila a jsem ráda, že jsem si ji na doporučení přečetla. Jediné co mi vadilo, byli některé věci, pro mě, popsane až moc do detailů.

Hatshepsut
27.02.2021 5 z 5

Vtipné, romantické a čte se samo. Autorka tyto knihy psát prostě umí. Jistě je to romantická klasika podle vzoru bohatý a chudá. Ale vždy při jejím psaní najdu něco, co mě pobaví a naladí mi úsměv na tváři a o tom příběhy se šťastným koncem mají být.

RockMartina
23.02.2021 1 z 5

Naprosto zbytečná ztráta času. Na knihu jsem se moc těšila a dočítám ji totálně zklamaná. Tak strašnou ústřední dvojici jsem již dlouho nezažila. Hlavní mužský hrdina byl vyloženě DEBIL. Takový chlap prostě v reálu NEEXISTUJE. Tohle ani nebyla pohádka, tohle byla splácanina všech klišé, po kterých údajně ženy touží. A že bych se aspoň zasmála? Ani koutky jsem při čtení nezvedla. Prostě nuda, nuda a nuda.

Petulka2302
23.02.2021 4 z 5

Romantický příběh jako z pohádky... alespoň ze začátku spolu s bláznivými situacemi. Občas jsem se smála, až mi tekly slzy. Nakonec se ale ukázalo, že princ není takový, jakého jsme chtěli. No, není to pohádka, ale na uvolnění velmi dobré :)

hambra1
16.02.2021 5 z 5

Skvěle jsem se bavila. Takové příběhy se čtou samy.

LenRan
12.02.2021 3 z 5

Těšila jsem se na romantiku z JAR, ale nic moc:(
O prostředí kde se to odehrává ani zmínka, hlavní hrdinka řeší problém, o kterém se tam skoro vůbec nepíše, jediné co se pořád dokola řeší, je jejich první rande a její nejistoty. Klišojidní teplí strýčkové nesmí chybět a Ben na mne působil dost nereálným dojmem. A těch náhod kdy byl vždy na správném místě....u epilogu už mi trnuly zuby.

Enolain
11.02.2021 1 z 5

Naprosto nechapu takovy vysoky hodnoceni... Fakt ne.. Mozna kdyby mi bylo 15,tak by se mi kniha libila.. Za me az moc priskrcene za vlasy.. Hl. Hrdinka je takova 'trapka" ze tohle si zenske pohlavi fakt nezaslouzilo.. tohle fakt nee

Vendula0808
11.02.2021 3 z 5

Trochu predvidatelna, s tim asi nejšťastnějším koncem, takova romantická klasika. A žili spolu stastne az do smrti ????
Ale jinak prijemne, oddechove cteni ???? Vtipna a mila knizka rekla bych :)

vera4669
08.02.2021 5 z 5

Kniha mě velmi mile překvapila, podle anotace jsem nečekala žádný zázrak a jak jsem se spletla. Samozřejmě, je to lehce odhadnutá romantika, ale tak dobře napsaná, že chvilku jsem smíchy brečela (opravdu lepší číst doma než v MHD :-D ), přečteno na jeden zátah za pár hodin, protože nějak nešlo přestat číst. Naprosto ideální kniha na vypnutí a relax.

Kuci12
06.02.2021 3 z 5

S láskou tě nenávidím, tak nějak podobně to mám s touhle knihou. Začátek bezva, pak už to na mě bylo moc telenovelní, plné velkých gest, slov a celé to začínalo nabírat až moc nereálných rozměrů. Pak, ale přišel na řadu doslov autorky a ano, zase se to stalo. Moje sentimentální já, které celou knížkou bojovalo s mým reálně pesimistickým já, vyhrálo a to na celé čáře. Joo prostě pořád chci věřit, že se pohádky dějí. Láska vítězí a dobré konce jsou a budou součástí našich světů.

helenkan
03.02.2021 4 z 5

Páni já to zvládla za den. A to znamená, že jsem se skvěle bavila a parádně si užila tuhle romantiku. Nejvíc jsem se nasmála u těch dvou Sářiných ,,tatíků", ty neměli chybu. :-))

Kukicka
02.02.2021 4 z 5

Uz u Svatby naoko jsem se mela poucit, ze knihy od teto autorky neni vhodne cist na verejnosti :-D. Venku mezi lidma jsem se dnes smala tak, ze jsem se lamala v pase a nejhorsi bylo, ze jsem nedokazala prestat. Normalne se po me lidi divne divali, takze prosim Vas, ctete jeji knihy jen doma :-D. Za me oddechovka paradni

Worbitka89
31.01.2021 4 z 5

Prvni kniha od této autorky a rozhodně ne poslední. Konečně něco co dá číst jako Bridget Jones. Není to trapné a úplně ohrané. Skvělá romantická (misty lechtiva) komedie, takové oddechovky jsou pro odpočinek z dnešního covidstresu parádní!
Až na Mei ta tam moc nesedla a sladký doslov... Oceňuji výborný nápad jak poukázat na důsledky chování rodičů na děti (alkohol, léky,deprese).

kacenka6144
28.01.2021 4 z 5

Od této autorky to byla moje první knížka a už se těším na další. Ben mě svým sebevědomím bavil a Sare byla taky docela fajn. V knížce je i pár dost vtipných hlášek.

Jaruš71
21.01.2021 5 z 5

Úžasné pohodové čtení. Doporučuji !!!

Květinka48
20.01.2021 5 z 5

Mám novou oblíbenou autorku. Posbírala kousky soukromého života, smíchala je s realitou, okořenila svojí úžasnou fantazií a vznikl tento krásný příběh plný lásky, přátelství a porozumění. Kniha je psaná s lehkým humorem, opravdu jsem se moc bavila. Přesto tam jsou místa, při kterých mi bylo úzko a smutno, zvláště za Benovu a Seřinu minulost. Poznáte zde super lidičky jako Bruse a JJ, takové náhradní táty bych brala hned. No a nesmím zapomenout na ,,gejzír energie" Li-Hau.

,,Kdybys mě poznala, zjistila bys, že jsem zajímavý člověk".
Ano, Ben White je jednoznačně zajímavý, okouzlující, neuvěřitelně trpělivý a vytrvalý.

,,Možná to má něco společného se skutečností, že jsem té noci v klubu potkal tu nejlegračnější, nejšílenější, nejsmyslnější a nejkrásnější dívku. Skvělě jsme se bavili, když jsme tančili a pak jsme měli ten nejlepší, nejlepší sex v mém životě. Něco na něm mi prostě připadalo tak jiné. A pak, když jsem se ji rozhodl hledat, přistála přímo přede mnou, v práci, a pak hned v sousedním bytě. A teď se nemůžu ubránit otázce, jestli to není osud."
Myslíte, že vše byl jen osud? Přečtěte si tuto knihu, stojí za to.

,,Kdyby jen kouzelné hůlky skutečně fungovaly a člověk mohl kouzlem zahnat všechno zlé...Všem by se nám v životě hodila trocha magie"

Už se těším na další příběh od autorky. Mám ponaučení, že knihu musím číst, když mám volný den, protože odcházet od ní do práce, bylo peklo!!!

Evka3814
18.01.2021 5 z 5

Krásné, milé,vtipné a dojemné pohlazení ♡Moc se mi také líbilo poděkování autorky a to že do příběhu dala něco ze svého života

humor romantika

Jo Watson