S láskou tě nenávidím
Jo Watson

S láskou tě nenávidím série
1. díl >
Sera neměla šťastné dětství. Její otec byl hazardní hráč, který prohrál veškerý jejich majetek. Matka trpí depresemi, je závislá na lécích a není schopná manžela opustit. Sera tak musela už od útlého věku živit nejen sebe, ale i svou matku a sestru, zatímco jí její otec kradl vše, co mu přišlo pod ruku. Ale usmálo se na ni štěstí, když potkala JJ a Bruce, starší homosexuální pár, který ji zaměstnal ve své restauraci. Navíc jí dovolili, aby bezplatně bydlela v jejich bytě. Nyní pendluje mezi restaurací a stáží v reklamní agentuře. Doufá, že tam získá trvalou pozici a konečně se osamostatní. Její sen se ale začne hroutit, když jednu bláznivou noc skončí v náručí neznámého muže, ze kterého se vyklube její nový šéf a soused. Jeho neodbytné flirtování a návrhy ohrožují její budoucnost a Sera neví, co si počít…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , RedOriginální název:
Love to Hate You, 2018

Tak toto byla třetí kniha, kterou jsem četla od autorky. Špatné to nebylo, četlo se to samo. Bylo to pohadka pro ženy - moderní popelka. Řekla bych, že to byla sladka blbina, ale proste jsem to přečíst musela :) Hlavní hrdinka mi občas lezla na nezvy, pan božský byl fakt z pohádkového světa. Mám ráda nenaročné romantické oddechové knihy a tahle byla přesně taková. Topem ale zůstává hořící měsíc - ta byla vtipná, dobrodružná. U této knihy mi chyběl humor a pohyb - vše se tak nějak točilo na stejném místě.

Tohle byla bomba. Líbily se mi hlavní hrdinové, ale nejvíc samostná Sera. Byla to bojovnice, ztřeštěná a paličatá :) Nasmála jsem se hrozně moc a to se mi u žádné knihy ještě nestalo. Situací klišé je tu sice dost, ale hlavní hrdinové se poznávají pomalu a to se mi líbilo. Kniha je čtivá, příjemná oddychová romantika, nenásylná. Můžu určitě 100% doporučit. :) Zamilovala jsem se :)

Zaujal mě obal a popis na zadní stránce, tak jsem si knihu koupila. Nejdřív jsem se k ní nemohla dokopat, protože jsem byla v období čtení deep romantiky:D, ale nakonec jsem se do ní pustila. Objevuje se v ní rozhodně hodně klišé a předvídatelných situací, ale na druhou stranu příběh pobaví. Po dlouhé době jsem zase zažila pocit, "že to musím co nejdřív dočíst", díky téhle knize. Byla překvapivě poutavá a přečetla jsem ji za 3 večery. Je to lehčí čtení a na oddechovku rozhodně doporučuju.

Zábavné, romantické, velmi vtipné - dokud se do toho nezačalo plést vážnější téma. Líbilo se mi to, super pro relax.

Ben byl zlaticko....uchylne a silene zlaticko. A Sera toho tahla strasne moc. Vadilo mi na ni, ze odmitala veskerou pomoc. Az to prehanela. Takze ta rana do skeble byla nakonec potreba.

Byl to celkem milý příběh, místy zábavný. Určitě stojí za přečtení, ač to není žádné literární veledílko. Přiznám se, že místy mě hlavní hrdinka dost iritovala svojí povahou a někdy i tím, co vypouštěla z úst, nicméně celkově hodnotím jako slabší průměr, který ale neurazí.

Tohle byla pecka! Chvílemi mi to přišlo trošku utažené za vlasy, ale neskutečně pobavilo. Romantická oddechovka, u které se člověk nenudil a záviděl. :-D

Mám moc ráda tyhle knihy kde se pobavím a odpočinu si. U této jsem se několikrát smála nahlas. Skvělé postavy a velice zajímavé prostředí a příběh. Kniha mi dala přesně to co jsem očekávala a vřele ji doporučuji.

co na to říct .... ? Ze začátku jsem si myslela, že Ben je nějaký stalker a že v tom bude něco víc než jen to že jí párkrát zahlédl a zamiloval se. Jeho výdrž a odhodlaní získat Seru ..... byly okamžiky až neuvěřitelné, ale velice přívětivé a vážně rozkošné. Tahle knížka nakousla trochu opravdoví život, že vždycky není jen sladký jako M&M's ale že může i pořádně kousnout do zadku!!

Na doporučení jsem si ji přečetla, i když jsem to už nějakou dobu mela v plánu a musím říct super...kniha byla vtipna,Sera i Ben meli za sebou no dalo by se říct ne příliš pěknou minulost ale o to byl jejich příběh zajímavější...za mě super

Parádní oddechovka, kdy se člověk nemusí bát složitých zápletek, o to víc jsou zde barvité a vtipné dialogy, nic složitého, zkrátka pohodová romantická komedie na odreagování na jedno odpoledne... pokud čtenář neočekává víc, tak bude spokojený.

Krásná oddechovka, u které jsem se skvěle bavila. Četla se sama a já se těším, až se vrhnu na další příběh od této autorky.

(SPOILER) Musím říct, že ze začátku dost divná a všechny ty náhodné věci, jako že zjistila, že to je její šéf, že se přestěhoval vedle ní do bytu. Bylo docela zvláštní a tímto mě ze začátku kniha moc nebavila, ale jak jsem došla asi na 150 stranu, tak mě neskutečně chytla. Byla to velmi příjemná oddechovka, velmi dobře se četla.

Krásná kniha, přečteno jedním dechem, za necelý den, jako kdybyste koukali na film. Moc doporučuji jako oddechovku když potřebujete trochu lásky a úsměvu.

Tak tuhle oddychvku jsem si užila. Velmi dobře se čte, měla jsem ji přečtenou během jediného dne. Příběh, i když je díky žánru předem jasné jak to dopadne, je přeci jen trochu jiný. Chápala jsem Seru, proč se bojí pustit si někoho do života a stejně tak mě ohromné bavili její adoptivní tátové.

Trochu zbytečně mnoho vulgárních slov, opakování již jednou řečeného a příběh, který výrazně nenadchne ani neurazí. Je to takové čtení bez výrazného očekávání na ukrácení dlouhé chvíle nebo splnění úkolu ze čtenářské výzvy. Vzhledem k počtu stran by se ale v tomto případě vyplatilo pustit si nějaký prověřený romantický film:-)
2020 | ![]() |
2020 | ![]() |
2018 | ![]() |
2021 | ![]() |
2017 | ![]() |
Krásné, milé,vtipné a dojemné pohlazení ♡Moc se mi také líbilo poděkování autorky a to že do příběhu dala něco ze svého života