Šafránčin anděl
Hilary McKay
![Šafránčin anděl Šafránčin anděl](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/4054/safrancin-andel-4054.jpg?v=1232716198)
Sourozenci Zlata, Šafránka, Indigo a Růža jsou stejně barvití jako vzorník barev, který visí u nich v kuchyni na zdi a podle něhož jim maminka výtvarnice vybírala jména. Šafránce je divné, proč její jméno na vzorníku chybí, a nakonec zjistí, že byla adoptována. Tím začíná její ztřeštěné pátrání po vlastní minulosti a hlavně po kamenném andělovi, kterého si pamatuje ze svých snů.... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2006 , BB artOriginální název:
Saffy´s angel, 2001
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Příjemné čtení. Styl Hilary McKay se mi moc líbí. Taky se mi líbí, že každý ze sourozenců má svůj díl. Z malých střípků si tak i mladší čtenáři můžou složit zajímavý celek jak o postavách, tak o celé rodině.
![NaTuLdA NaTuLdA](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tato kniha mě bavila ze všech čtyř nejvíc, připadala mi kouzelná, ten příběh okouzlující :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Teď už se sice na tento příběh dívám, jako na až moc "umělý", ale když jsem tuto knihu četla jako malá, moc se mi líbila. Je to taková klasická dívší literatura :)
2020 | ![]() |
2005 | ![]() |
2006 | ![]() |
2001 | ![]() |
2005 | ![]() |
Moc pěkná kniha pro slečny