Sázka na vášeň

Sázka na vášeň
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214820/mid_sazka-na-vasen-214820.jpg 4 212 212

A. J. Sutherlandová pozná, co je dobré a co špatné. Taky pozná šampiona na první pohled… Všichni mají A. J. Sutherlandovou za blázna, když koupí divokého hřebce, kterého až dosud nedokázal zkrotit žádný jezdec ani trenér. Jenže jestli někdo z toho darebáka dokáže něco udělat, tak je to A. J.

kacenka6144
27.09.2024 4 z 5

Možná je to skoro neuvěřitelné, ale tohle je moje první knížka od této autorky. Sice mám pár dalších ve své knihovně, ale zatím na ně nepřišlo. Tohle byla klasická pohodovka. Nic moc komplikovaného, ale příběh to mělo.Ona, ona, umanutý kůň a Chester. Ke konci jsem se musela i několikrát usmát. Blíží se podzim a zima a bude brzy tma, takže na čtení bude spousta času. A tohle bych považovala za knížku, po které se pro tuto dobu bude hodit.

Kristy.Seb
28.12.2021 4 z 5

Lidi se dostanou do těžkého malému, jen když si myslí, že cizí hlasy mají větší pravdu než jejich.

O instinktech nepochybuj. Člověk udělá chybu, spíš když je ignoruje, než když se jim řídí.

Na zítřka nezáleží celá tvoje budoucnost. Jsi teprv na začátku, a jestli na prvních pár metrech škobrtneš, neznamená to, že nedojdeš na konec.

Uhnout není řešení.

Zivot je moc kratkej na to, abyste nedělali, co máte.

Život se komplikuje sám od sebe.

Příjemný příběh, z příjemného prostředí. Líbila se mi A.J. jak byla silná.

havrmoni
09.07.2021 4 z 5

Příjemná oddechovka . Koně a sympatické postavy, co víc si přát.

lusitta05
29.03.2021 4 z 5

Príjemné čítanie zo zaujímavého prostredia. Devlin opäť sexi chlap,A.J. mi išla niekedy na nervy svojou tvrdohlavosťou. Bolo to fajn.

Knihajeradost
21.03.2021 5 z 5

Nádherný román z koňského prostředí. Vrátila jsem se do svého dětství, kdy jsem se taky zajímala o koně. Děj byl sice předvídatelný, ale vůbec mi to nevadilo. Doporučuji všem milovníkům koní a romantického čtení.

Kudík
27.02.2021 4 z 5

Od autorky mám v plánu přečíst více knih, ale jako první jsem si zvolila Sázku na vášeň. Dá se říci, že většina děje je odhadnutelná již z anotace, ale i tak to bylo příjemné a rychlé čtení, hlavně pro milovníky koní. Já si třeba Sabbatha oblíbila nejvíc ze všech postav. O to víc, když vyšel na světlo jeho osud. Dále následoval Devlin a Chester. U A. J. jsem měla trošku problém, protože i když se snažila vymanit z obrazu princezničky Sutherlandových, tak se projevila dost nevyzrále. Ale její jméno (vysvětlení z čeho se skládá A. J.) mě pobavilo. :)

Petraj365
09.02.2021 1 z 5

Tak to mě zklamalo. Docela nuda. Od této spisovatelky jsem čekala mnohem víc. Hodně předvídatelné a připadá mi, že je vše bylo takové rychlé

Zuzana207
12.08.2020 4 z 5

Pekná oddychovka pre milovníkov romantiky a koní. Príbeh je jednoduchý, predvídateľný, napriek tomu "čtivý." Jedna z tých nenáročných kníh na vyplnenie dlhej chvile.

MonaLisa42
03.08.2020 3 z 5

Pěkná a čtivá kniha, o které jsem občas pochybovala. Kdybych nevěděla, že ji napsala J.R.Ward, nikdy bych tomu nevěřila.
Příběh se odehrává v krásném prostředí mezi koňmi. Devlin je skvělý a velmi jsem si ho oblíbila. A.J. mi přišla příliš lehkovážná a sebestředná, ale nakonec i ji čtenář porozumí. Peter byl pro mě velikým překvapením, jeho chování se najednou stalo dost pochopitelné. Chester a Sabbath jsou božští.
Na začátku knihy se mi z neskutečné přitažlivosti páru protáčely oči. V prostředku knihy jsem smutná a napjatá čekala na katastrofu, která prostě musela přijít. Byl tu skvěle popsán pocit - když se všechno hroutí a padá vám na hlavu - jenž určitě každý někdy zažil. Konec byl pěkný, ale velice rychle ukončen a nedozvěděla jsem se v něm odpovědi na několik otázek (např. Kde nakonec žili?)
Natož, že se jedná o autorčinu prvotinu, to byla velice povedená kniha. Děkuji!!!

PS: Horší jména postav snad nikdo už vymyslet nemůže... :-P

mimi55
19.07.2020 4 z 5

Příjemné letní čtení.

janina66
28.06.2020 5 z 5

Výborný a čtivý příběh o trénování divokého hřebce a vznikající lásce. Moc se mi kniha líbila. Měla spád a myšlenku. Nejen romantickou linku.

Majka1979
13.02.2020 5 z 5

Nádherný príbeh, osobne som veľmi spokojná, som hltala celú tú knihu, určite sa k nej vrátim, som rada, že som si ju mala možnosť prečítať :)

TomuVer
05.10.2019 4 z 5

Kniha,ktorá má úroveň a nie je na štýl trápnych romantických (vycukrovaných) príbehov. Veľmi dobréééé....

Evka3814
01.01.2019 5 z 5

Opět chuťovka,ktera se četla sama;)

veveronka
10.03.2018 5 z 5

Super,jako vždy přečtené jedním dechem

LiLLu
29.07.2016 3 z 5

mno, co napsat, jakoby to ani nepsala Wardová...
beru v ohled že to byly její začáky, takže takový průměr, a je fakt že ke konci mě to už nebavilo...
Nějaký dialogy by prostě chlapi neřekli, bylo to hodně přitáhnutý. No je dobře že si pak našla jiný styl jako je Bratrstvo:-)

kumibo
02.06.2016 5 z 5

Skvělá kniha z koňského prostředí. Skvělá,tvrdohlavá a neústupná hlavní hrdinka. Devlin byl taky úžasný, ale Chester byl úplně nejlepší. Další úžasná kniha od jedné z mých nejoblíbenějších spisovatelek.

alnahu
02.02.2016 4 z 5

Romantika na ranči ,pěkné oddechové čtení. Dobře se četla.

Laf
01.09.2015 3 z 5

Z celkového hlediska je příběh zajímavý, něčím nový, ale občas mi některé části přišli zbytečně dlouhé a nudné. Začátek knihy byl pro mě asi nejlepší, protože se tam toho dělo nejvíce.

jitka7
02.08.2015 4 z 5

Tak samozřejmě nejde srovnávat s BČD - to je kapitola sama o sobě. Ale myslím, že ani zde se spisovatelka netrefila vedle. Bylo to kousavé, vtipné, romantické... zkrátka román pro ženy :))

J. R. Ward (p)
americká, 1969