Lovec očí

Lovec očí
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236193/bmid_lovec-oci-Bkx-236193.jpg 4 280 280

Sběratel očí série

Volné pokračování thrilleru Sběratel očí. Doktor Zarin Suker vede dvojí život psychopata. Ve dne provádí ty nejtěžší a nejsložitější operace lidského oka. Jeho vášeň však patří pacientkám v noci: ve sklepě své kliniky jim pečlivě odstraní oční víčka a potom je znásilní – a nechá odejít. Následně všechny oběti spáchaly sebevraždu. Policie kvůli nedostatku svědků a důkazního materiálu požádá znovu o spolupráci Alinu Gregorievovou. Nevidomá fyzioterapeutka, jež má od případu Sběratele očí pověst média, dostane za úkol získat stopu vedoucí k Sukerově příští pacientce.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

Der Augenjäger, 2011

karavela
09.03.2017 4 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem se hned pustila do druhého a líbil se mi stejně.Ten konec jsem tedy nečekala!

KaiShun
28.02.2017 5 z 5

Jednim slovem MASSACRE!

Půca4
22.11.2016 5 z 5

Jsou detektivky, které jsou nudné, nezáživné, mají táhlý děj ... to se rozhodně nedí říct o Lovci očí! Snad mi přišla až moc akční, protože jsem jí přečetla během dvou odpolední. Doporučila bych knížky číst rozhodně popořadě, budete pak lépe v obraze, co se týče děje i postav. Konec naprosto nepředvídatelný, až jsem se trochu ztratila v tom zvratu a těžko si spojovala ty chvíle a místa jak co mohlo být a proč. Autor na mě rozhodně zapůsobil a těším se na další knížky od něj.

Hanulak01
13.11.2016 5 z 5

Konec mě neskutečně vykolejil. Bože můj, tuhle knihu budu z hlavy dostávat ještě hodně dlouho.

happy-smile
03.08.2016 4 z 5

Fitzek i v této knize přichází se zajímavými zvraty a díky tomu se u toho čtenář nenudí. Kvalita této knihy a prvního dílu je srovnatelná. I tak si ale stále myslím, že Filtzkovy starší knihy byly lepší. Trochu mi tady vadilo, že najednou skáčeme k nějakému úplně jinému zabijákovy a že s ním má Sběratel očí dokonce nějaké vazby, což mi nepřišlo moc uvěřitelné. I tak ale opět autor zase překvapil tím, že všechno bylo jinak, takže ve výsledku opět za čtyři.

martina4041
28.07.2016 5 z 5

Druhý díl napravil vše co první neměl a to, že jsme málem vyhodila první díl z okna s utnutým koncem. Tento díl v sérii má ještě větší spád než ten předešlý. Samozřejmě jsou zde i hluchá místa,ale která kniha je nemá.

Arsi
26.07.2016 5 z 5

Velice čtivé a napínavé. Přečteno jedním dechem.

martina4041
14.07.2016 5 z 5

Lepsi jak prvni dil! Konec me posadil na zadek.

Danuše7
06.06.2016 4 z 5

Napínavé.

Erlif
19.05.2016 5 z 5

Po přečtení této knížky bych asi jen napsala "To si ze mě dělá prdel??" :-)
Omlouvám se za slovník, ale tohle jinak nešlo... Autor píše opravdu velmi čtivým stylem, kniha má děj, má spád, napětí...

TessaJean
14.05.2016 5 z 5

Neuvěřitelná kniha, možná ještě napínavější jak její předchozí díl sběratel očí :) Sebastian Fitzek zkrátka nikdy nezklame.

zpevSusannah
05.05.2016 4 z 5

Kniha to nebyla špatná - napětí nechybělo, ani stav okamžitého překvapení a zvratu. Přesto mi něco na této story o Lovci očí nesedělo - možná to byly heroické výkony slepé Aliny, která přežila vše a zvládala prapodivné výkony (říkám si - není to už přitažené malinko za ouška?), možná to bylo jen tou nesmrtelnou kulkou...
Každopádně děj měl spád a vlastně se to četlo samo.
Děkuju Sebastianovi za závěr - tím dal celé knize větší thrillerovou noblesu.

konicekbily
11.04.2016 3 z 5

Zdá se mi druhý díl série býti poněkud slabším, ale snad je to tím, že průběh po díle prvním byl předvídatelnější. Tempo příběhu je ale úžasně strhující!

alexis818
27.03.2016 5 z 5

Vynikající kniha,ještě lepší,než první díl.Od začátku do konce napínavé,čtivé.Prostě super.

anndy
22.03.2016 5 z 5

Po delší době jsem obě knihy přečetla během pár dní. Skvělý thriller !

motolka
14.03.2016 5 z 5

Původně jsem nevěděla, zda mám druhý díl číst hned po prvním, aby mi nezkazil skvělý dojem z prvního dílu Sběratel očí.

Z počátku jsem začala litovat, protože se hodně opírá o první díl a vysvětluje vše, co už člověk znal z prvního pro všechny ty, co první díl nečetli nebo už zapomněli.

Nakonec ale i druhý díl gradoval a byl famózní a zvrácený jako první. Konec mě fakt dostal, když spisovatel líčí hepáč, který se nekoná, nebo jo? Pěkně si Fitzek s čtenáři pohrává :o) Už už si čtenář domýšlí, už už čtenář ví a nakonec, tůdle, zase neví. Druhý díl jsem přečetla snad rychleji než první.

Fitzek je pěknej sadista a nešetří postavy románu ani čtenáře ;o)

Danago
25.11.2015 5 z 5

přesně s tím usím souhlasit druhý díl byl o moc lepší než první

Anne123
24.11.2015 5 z 5

Sebastian Fitzek opět nezklamal. Většinou bývají druhé díly horší něž ty první, což se o tomhle rozhodně říct nedá. Jeden zvrat za druhým, napětí, psyho, neustálý strach o všechny osoby a nečekaný závěr. Prostě perfektní! Doporučuji všem, kteří se rádi bojí.

Danago
19.11.2015 5 z 5

Velice dobře napsané pokračování Sběratele očí, určitě je na místě čít ty knížky po sobě, člověk to lépe vnímá. Je to napínavé . A dokonce se mi líbila víc než ta první knížka. Asi proto , že navazuje a je o co se opřít. Mám ráda takto psané knížky a když jsou na pokračování, tak mě to těší . Dobře se četla ,Od samého začátku mě chyta, což není u každé knížky jisté. Tady sem nemusela čekat třetinu knížky než se něco začne dít, dělo se něco napínavého hned od začátu.

fi.re
07.10.2015 4 z 5

Pokračování "Sběratele očí" a můžu říct,že opravdu povedené (y) napínavé a stylově napsané.