Sezona pomsty

Sezona pomsty
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550265/bmid_sezona-pomsty.jpg 4 65 65

Abbie věřila, že je Richard Bartholemew Benson III. ten pravý. Tedy dokud se s ní nerozešel, protože pro něj byla jen rozptýlením. A tak zosnuje plán pomsty – začne randit se zakládajícím partnerem Richardovy firmy Damienem Martinezem s jedinou myšlenkou: přesvědčit ho, aby ji pozval na vánoční firemní večírek jako svou přítelkyni. Ale když se jejich vztah začíná stávat něčím víc a Abbie začne v tom drsném právníkovi vidět i jeho jemnou stránku, bude schopná dál pokračovat ve svém plánu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Tis the Season for Revenge, 2022

petulkapeta
23.12.2024 5 z 5

,,Zasloužím si rovnoprávný vztah, a ne dělat chlapovi asistentku. Stačila jedna schůzka s tebou, abych pochopila, že nejsi nic z toho, co jsem o tobě slyšela. Stačila jedna návštěva u Rollarda, abych zjistila, že jsi dobrý člověk. Stačila jedna cesta domů, abych si uvědomila, že ty a já máme budoucnost."

Tak to byla ta nejvašnivější kniha s Vánoční tématikou co jsem kdy četla. Ale, Ano tohle je super čtení. Abbi není dobrý nápad naštvat o tom se přesvědčil její ex..a Danien..paní to je chlap že kterého nejedne spadnou kalhotky.

stana5842
22.12.2024 4.5 z 5

Knížka byla velmi čtivá, příběh byl super. Za mě ano, toto si chcete přečíst. Romantika, pomsta, přátelství i bitka :)

havrmoni
11.12.2024 5 z 5

Ano,ano a 5x ano. To je typ knížek co mě baví. Jediné co mě mrzí je vydání tohoto dílu a této série jako první. Když mluvili o svátcích u Hannah a kdo tam všechno bude, měla jsem pocit, že tomuto něco předcházelo. A taky, že jo. Celá série. Takže doufám, že se dočkáme. Protože tohle bylo moc hezké čtení.

Holubka
06.12.2024 5 z 5

Vtipné, milé a docela dost žhavé. Čekala jsem víc vánoční atmosféry, ale to nevadilo. Stránky ubíhaly a já se dobře bavila.

Jita160
05.12.2024 4 z 5

Tato knížka pro mě nemá lichotivou obálku, ale v ní se skrývá příběh,který mě bavil a pobavil.Je o bolesti,zlomeném srdci,nevěře, slovním,fyzickém i finanční týrání, ponižování a fatfobii tj. ( smát se obéznému v posilovně je jako smát se nemocnému v nemocnici).
A pak přichází ta lepší část,projekt!!!
POMSTA KOKOTOVI..
Spojí se pomstychtivé ženské aby dali lekci jednomu právníkovi,vlezprdélkovi , narcismu,arogantnímu blbci.
Jenomže málokdy se plány daří jak by si člověk přál kór když se do pomsty vkrade vzplanutí,vášnivý sex a pomalými krůčky se vplíží nečekaně láska.

Paja1709
03.12.2024 4.5 z 5

Ja jsem se bavila.Kniha prectena během jednoho dne.Doufam že se brzo dočkáme 2 dilu s Cam.

lovemanner
30.11.2024 5 z 5

Nejvíc dokonalá kniha!

Kudík
25.11.2024 4.5 z 5

Motivu i narážek na film "Pravá blondýna" si všimne jistě každý, a to ještě než narazí na bublinky a Reese Witherspoonovou, ale kdybych potkala Abbie, tak se jí zeptám proč Richard a jak to mohla vydržet tak dlouho? Čtyři roky s takovým....
Zde není výměna právníka za jiného právníka tak prostá, a to co vzniklo z jistého druhu vzdoru, pomsty či zadostiučinění se proměnilo v druhou polovinu pomeranče. Abigail jsem přála, aby až to Damien zjistí, protože bylo jisté, že nejpozději na večírku se to provalí, byli následky pro ní co nejmenší. Jeho reakce byla pro všechny účastníky ještě moc jemná.
Překvapilo mě, že autorka v poděkování zmiňuje, že se jedná o její osmou napsanou knihu za jediný rok.
Dále po přečtení tohoto titulu doufám, že vyjdou i další díly ze série a dočkáme se tak i příběhů Cami a Kat, anebo i související série, kde vystupuje Hannah s Hunterem. 4,5*

lusitta05
25.11.2024 4 z 5

Fajn čítanie,ja som spokojná. Trochu vážnosti,pretkané vtipom, dobrou erotikou,so šťastným koncom.

alzbeta2843
25.11.2024 4 z 5

Veľmi pekné čítanie na obdobie medzi Halloweenom a Vianocami. Tá atmosféra z toho čiší. Farebná jeseň v NY a potom i mrazivá zima, čo môže byť lepšie. Ide o sladkú knihu s prvkami erotiky (ide naozaj o pikantnú knihu).

Abbie bola láskava a krásna postava. Ja som vedela pochopiť jej lásku k totalnému idiotovi Richardovi, ktorý ju len využíval a potom ponižoval. Jej pomsta bola miestami i vtipná i keď by si zaslúžil naozaj do čumáku. Zato Damien ten bol zlatíčko už od začiatku. Vedel sa chovať k ženám a nemusel si nič dokazovať.

Kniha sa číta úplne sama a mne dala to, čo som očakávala. Takže Šťastné a čitateľné Vianoce prajem :)

Sera7
24.11.2024 4 z 5

Kniha na motivy Pravé blondýnky se sympatickymi postavami.

Jedine za co strhavam hvezdicku je naivita a poblaznenost Abbie do Richarda hned na začátku, a pak okamzita zmena chovani o 180 stupnu. to si nevsimla tech jasnych signalu?

Jinak secteno potrzeno jsem mela z pocatku obavy, ale pak se to zacalo ubirat lepsim smerem.

Konec knihy byl predvidatelny, ale v ramci zanru ocekavatelne. Takova klasicka sladarna a oddechovka v jednom. Doporucuji!

ptavichripkaa
23.11.2024 5 z 5

Takhle přesně si knihu pro ženy představuju. Oba hlavní hrdinové byli sympatičtí. Láska zvítězila. Přečteno za odpoledne.