Škola pečení moučníků
Jarmila Mandžuková

Domácí šťavnaté ovocné koláče, nadýchané buchty, křehké záviny… skvělé chuti a vůni, která se line z trouby při pečení, se nic nevyrovná. A pokud se chystáte upéct svůj první moučník či se chcete v pečení dobrot z těsta zdokonalit, je tato kniha váš ideální společník. Její úvod je věnován zejména začátečníkům, kteří se dozví potřebné informace o nezbytných pomůckách, jednotlivých surovinách a základních druzích těst. Hlavní část knihy tvoří vyzkoušené a léty prověřené návody na přípravu tradičních českých moučníků, nechybí i některé zahraniční a nové originální předpisy, které plně odpovídají současným moderním trendům. Všechny recepty jsou uspořádány podle principu „krok za krokem“, takže každý úkon je přesně a srozumitelně popsán. V knize se dozvíte i nejrůznější rady a tipy, které vám usnadní práci a přispějí k vašemu úspěchu.... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2017 | ![]() |
2003 | ![]() |
2003 | ![]() |
2002 | ![]() |
2006 | ![]() |
Výborná kniha pro začátečníky i zkušenější kuchařky-s postupem-jak upéci výborné moučníky.Paní Jarmila je opravdová odbornice,jak na to.