Skóre
Elle Kennedy
Off-Campus série
Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže pohlednému hokejistovi Deanu DiLaurentisovi je nemožné odolat. Alespoň na jednu noc touží Allie zapomenout na nejistou budoucnost, v níž na ni určitě nečeká král rychlovek na jednu noc. Dean vždycky dostane, co chce. Holky, dobré známky, holky, slávu… holky. Prostě si rád užívá a zatím nepotkal ženu, jež by byla vůči jeho kouzlu imunní. Dokud nepoznal Allie. Za jedinou noc mu divoká blondýnka obrátila život vzhůru nohama – a teď se chce jenom přátelit? Tak to ani náhodou. Když ale jeho život nabere nečekaný směr, Dean začne uvažovat, jestli není načase přestat skórovat a místo toho dát šanci lásce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
The Score, 2016
Další naprostá pecka u které jsem se víc než bavila :-) jen jsem na sebe naštvaná, že jsem jí odkládala, ale nechtěla jsem být hamoun jako u předešlých dílů a přečíst knížku za odpoledne, protože je to tak chytlavé. Už se těším, až jí přečtu znovu. Rozhodně doporučuji a teď jdu na poslední díl, abych si mohla udělat obrázek i na Tuckera :-)
Tak jsem si dala znovu i třetí díl..Dean a Allie jsou úžasný pár. Doplňují se a vytvářejí vtipné dialogy a momenty,nad kterýmy mi slzeli oči smíchem..Žeru,že jsou tam pořád všechny postavy a celkově mě moc baví všechny příběhy..Mají četsné místo v mé soukromé knihovně.
Dean mě fakt bavil a s Allie se skvěle doplňovali. Kniha se čte úplně sama, vtipné momenty a celkově ten příběh zaujme
Přijde mi, že má série sestupnou úroveň. Dean mi nijak zvlášť sympatický nebyl - jsem už prostě jiná generace, ale snaha vyspat se se vším, co nosí kalhotky, si u mě moc bodů nevyslouží. Navíc se tady základní příběh v zásadě opakuje a té proměně jsem tentokrát tak úplně nevěřila. Je ale pravda, že i já jsem se v určitých pasážích hystericky řehtala, takže cíl pobavit kniha rozhodně splnila. (Stejně je ale první díl můj nejoblíbenější.)
K serii Off Campus se vracim po nejakem case, kdy jsem si dala pauzu od cervene = chapej sexualni knihovny. Za me je to porad jenom prumer. Nepopiram, ze by to nebylo vtipne a ctive, ale na muj vkus az moc hnane do toho sexu na ukor deje.
Tohle byla nejlepší kniha z celé série.. Strašně moc vtipná, protože smát jsem se nepřestala skoro vůbec. Dean byl milý, pozorný a Allie správná holka a docela drsňačka! Moc povedené..
(A řekla bych, že tahle kniha strčila do kapsy celou Royalovskou sérii!)
Super, super, SUUPEER PECKA. Všechny tři díly jsou skvělé, ale kdybych si musela vybrat ten Nej, byl by to tento. (Zatím, ještě mě totiž čeká poslední díl Plán.)
Příběh Deana a Allie je prostě božský. Opět jsem se několikrát rozesmála, ale bohužel i rozplakala. Ano, je zde velmi smutná tragédie.
DOPORUČUJI !!!
Hokej ❤️❤️❤️
Tento díl mě stál hodně kapesníků. Jakože fakt hodně. Musela jsem ho číst s dlouhou přestávkou. Sakra... nemám ráda, když v příběhu umře postava, kterou jsem si oblíbila! :( Dean se mi hodně líbil, tím, jak se choval vs. jaký ve skutečnosti byl... tohle zase ráda mám. A hodně. :) Kdo četl, určitě pochopí.
Tento díl se četl úplně sám. Byla to vtipná kniha a mela spoustu legračních scenek viz. Winston a koupelna :-) vsichni chlapci z party prožívají své vlastní vztahy a učí se fungovat v páru. Ješte chybi Tucker, ale ten to rozlouskne ve čtvrtém díle, na který se chystám. Sérii opravdu doporučuji!
Třetí díl mě rozhodně nezklamal (i když si stále stojím za názorem, že první díl je nejlepší). Opět se setkáváme s příjemnými postavami (jen Dean mě teda občas štval) a se zajímavě promyšleným příběhem. A ten konec? Rozhodně se těším na další díl.
Po přečtení prvního dílu této série jsem byla přesvědčená, že žádný už nebude tolik dobrý. Po druhém dílu jsem si to myslela stále. Ale teď? Dean a Allie si mě hrozně získali, takže první díl má těžkou konkurenci.. :-D Naprosto boží. Opět jsem se dávila smíchy.. miluju to!!! :D
Knížka nebyla špatná, to vůbec ne.. jen mi tam něco chybělo. Děj je sice předvídatelný, ale příběh je psaný čtivou a snadno stravitelnou formou. Doporučuju v případě, že vás unesou mimozemšťani a kompleně vám vymejou mozek a nebo když si budete chtít jen tak orazit u nenáročné knižní limonády.
Čtivý a vtipný příběh který klidně plyne bez větších dramat. Opět sympatičtí hlavní hrdinové.
Další super díl. sice jsem stále zamilovaná do Logana a teď už i do Fitzyho díky tomu tetování, ale u tohoto dílu jsem se řezala smíchy hlavně u scén s Deanovou ségrou :D To prostě nemělo chybu :D Nejlepší moment "Tvoje první slovo bylo plšo?" :D
Elle tohle umí. U mě kniha za 5 je ta u které se směju. Né dámské chichi ale pěkně nahlas od plic. A to tahle knížka splňuje. Stejně jako návrh :-) Nejlepší scénka byla ve vaně :-D :-D Doporučuji všem :-)
Kennedyová opět nezklamala. Vtipné, čtivé, dokonce se objevilo i nějaké to drama a hlubší smysl.. Určitě se časem propracuji i k poslednímu dílu.
Myslím, že se mi tento díl líbil nejvíce, protože Dean nebyl typický hrdina a s Allie si skvěle pasují. Super členitý příběh s mnoha zajímavými momenty, tajným vztahem, mnoha emocemi, kolapsem obou hrdinů, skvělou partou přátel a dokonce i velice dojemnou částí.........
Moc se mi líbí, jak se tam neustále objevují všichni z předchozích dílů a krásně se doplňují.
Nejvíce se mi líbily právě "vypjaté" scény - když za Allie přijde opilý ex a ona pak potřebuje Deana a tím se celý jejich vztah provalí... Když se Dean složí po rozchodu v koupelně a kamarádi ho podpoří... Beau a vše kolem něj.... Předstírání, že jde jen o sex... Prostě tento díl měl něco navíc.
Táto kniha mi pripomenula, prečo nečítať na verejnosti :D Ľudia sa zvyknú otočiť za osobou, ktorá sa smeje až tak, že jej tečú slzy a nemôže sa upokojiť. A hlavne, keď sa rozosmejete z kúpeľňovej akcie Deana, Allie, Logana a samozrejme Winstona :D Čo na to povedať?! Zmenilo ma to :D Už nikdy sa nepozriem na ružový vibrátor rovnakými očami. Kniha je v pohode, tak ako vlastne celá séria a určite sa k nej (k celej sérii) vrátim.
Je tu však jedna vec, s ktorou nie som celkom stotožnená a týka sa to Beaua :( Tak trošku som dúfala, že bude mať svoju vlastnú knihu. A musím priznať, že ma to dostalo a vyhŕklo mi aj pár slzičiek. Kecám - plakala som asi polhodinu do vankúša :( bola to poriadna prietrž mračien.