Skutečné zločiny na Plzeňsku. 2

Skutečné zločiny na Plzeňsku. 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541822/bmid_skutecne-zlociny-na-plzensku-2.jpg 5 4 4

Kriminalista František Müller rozepsal další mrazivé případy z Plzeňska, které otřásly celou republikou. Proč trvalo takřka třičtvrtě roku, než se povedlo usvědčit muže, který spáchal na mladou ženu brutální útok kyselinou? Co vedlo dvě matky k tomu, že zavraždily svá novorozeňata? A jaký vliv mělo psychické onemocnění pachatele v případu zavražděného podnikatele? Nejen to se dozvíte z autentického vyprávění plného zákulisních detailů, které představuje policejní práci zcela bez filtrů.... celý text

Přidat komentář

Jane2016
dnes 5 z 5

Kriminalista František Müller se opět podělil o další várku děsivých případů, které se odehrály na Plzeňsku. Někdy až člověku zůstává rozum stát, co se to děje v naší české zemičce. Napadne ho, že tohle se přece děje v zahraničí, v těch děsivých filmech, ale u nás? Pff, to nikdy. Ale opak je pravdou.

Polití obličeje kyselinou, vraždy novorozeňat a mnoho dalšího. Příběhy, na které dlouhou dobu nebudete moct zapomenout. Před pár měsíci jsem přečetla první díl Skutečných zločinů na Plzeňsku a musím říct, že dvojka mě do sebe vtáhla snad ještě více než jednička. A to jsem si myslela, že už to lepší nebude.

Během čtení jsem si musela dávat pauzy, protože je to opravdu drsné čtení. U případu s kyselinou jsem zavítala na internet a dívala se na články spojené s útokem. Mazec. Pokud máte rádi true crime, tak by Vás tahle, ale i předchozí kniha, neměly minout. Doporučuju všemi deseti! A klobouk dolů před kriminalistou Františkem Müllerem. Jedna věc je o těchto věcech číst, ale ta druhá u nich reálně vyšetřovat.

Luca84
včera 5 z 5

Kriminalista František Müller v tomto knižním pokračovaní bravurně sepsal pět dalších případů, které plzeňská kriminálka v předešlých letech vyšetřovala. Případy jsou to mrazivé, nejen proto, že jsou reálné.
Brutální útok kyselinou na mladou ženu, dva případy s duševně nemocnými pachateli a případy dvou krkavčích matek, které zabily svoje novorozené děti.
Velmi oceňuji věrný popis policejní práce. Žádné zbytečné kudrlinky. Je tam všechno a přitom vyprávění nepůsobí, že by chtěl jít autor po senzaci. Rozvaha, fakta, šokující realita.
Doporučuji, chválím kudy chodím!


ZuzkaPapežová
21.09.2024 5 z 5

Šílené případy! Na četbu snad ještě lepší než jednička.

Autorovy další knížky

2023  96%Skutečné zločiny na Plzeňsku
2024  100%Skutečné zločiny na Plzeňsku. 2
Skrýt reklamy