Přichází hrdina
Heather Graham Pozzessere
Slaterovi bratři série
I když válka Severu proti Jihu skončila, zůstalo po ní mnoho hořkosti a nezacelených ran. Ani mezi Shannon McCahyovou a Malachim Slaterem nepřestává zuřit jejich soukromá bitva, ovšem když se Shannonina sestra Kristin ocitá v zajetí, nezbývá jim než spojit své síly proti přetrvávajícímu zlu. A potom ji s Malachim spojí ještě něco jiného...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , HarlequinOriginální název:
Rides a Hero, 1989
Druhá část série o bratřích Slaterových je věnována asi z 50% pouze popisům milostných styků dvou hlavních hrdinů, kteří jsou samozřejmě opět... dokonalí. Pokud existuje někde ve vesmíru prostor, kde se postavy a děje z knih zhmotňují, tak tam to v sekci milostných románů musí být pohled pro bohy. Nádherní lidé... Na krásnou dívku se podívám s potěšením, byť jsem postaru - hetero - zaměřená žena, ovšem, ti muži... nevím, zda by moje srdce vydrželo všechnu tu mužnost, sílu, krásu, ten sexepíl... a ty skvělé charaktery... Kdepak jenom jste, skvělí kluci z romancí?
Tenhle díl se mi líbil ještě o malinko víc než předchozí. Oba díly jsem doslova hltala,hezké čtení. Navíc hezký popis historie po válce jihu proti severu.
Příšerné čtení, človšk neví co se děje, jediný vklad je, že je v knize zmíněno o bandě,, Jesse James" než byli známou bandou- psanců.
2005 | Ďáblova milenka |
2001 | Králův rytíř |
2002 | Vězeňkyně |
2009 | Vikingova žena |
2009 | Princezna pomsty |
Shannon a Malachi jsou si vzájemně už od prvního dílu mimořádně protivní, on ji zpravidla oslovuje „spratku“ a ona pro něj má také různá zvířecí jména a sem tam kopanec. Oba se častují urážkami, dojde na nějaké svazování, Shannon se nebojí na Malachiho střílet, když je rozzuřená. Je to hodně divoké a ani vynucený sňatek nepřináší kdovíjaké uklidnění. Čte se to dobře, příběh je plný dějových zvratů, dobrodružství, ale za vlasy přitažené je svědectví Haywoodových u soudu a epilog je bohužel jeden z nejpitomějších, co jsem kdy viděla.