Solo Leveling 3

Solo Leveling 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548368/bmid_solo-leveling-3.jpg 5 8 8

Solo Leveling série

< 3. díl

Činu Song se pořád sžívá se systémem, který mu jako jedinému lovci na světě umožňuje vylepšovat své schopnosti. Nižší úrovně dungeonů už zvládá čistit sólo, to ale nevyhnutelně vyvolává otázky. Kolem začínají kroužit ohaři; lidé, kteří by Činua rádi využili, ať už jako zbraň, nebo jako obětního beránka. Na to má ale Činu snadnou odpověď: musí prostě ještě víc zesílit.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

Na Honjaman Level Up, 2020

KnihoMorka
02.12.2024 5 z 5

Skvělý komiks. Prahnu po další

lena.o.knihach
02.12.2024 4 z 5

Třetí část se mi líbila o něco víc než druhá. Příběh se už totiž dostává z takového úvodu a nabírá na obrátkách. Je akčnější a hlavně se začíná vybarvovat i hlavní hrdina, kterého čeká nelehké rozhodování.

Činu Song je stále považovaný za lovce třídy E, ale ve skutečnosti už je mnohem silnější. Má dobré důvody k tomu, aby své schopnosti před ostatními skrýval.

Barevná kresba je nádherná a skvěle vystihuje atmosféru. Solo Leveling mě zkrátka baví a co nejdřív se chci podívat i na anime.

Děkuji nakladatelství @crew_komiks za knihu. #spoluprace

Beatnice
28.11.2024 5 z 5

Tenhle komiks vážně zboznuju. Hlavní hrdina sílí s každou misi. Pálí mu to a dokáže se, i trochu se štěstím, dostat z každé prekerni situace. A že jich je požehnané. Jen mám obavu, aby ve stínu urputneho levelovani neztratil sám sebe. Už teď se začíná povahově dost měnit. Moc se ale těším na další díly, protože každý další díl je lepší a lepší. Anime podle této předlohy je taky super. Rozhodne všem doporucuju.

Chugong
jihokorejská