Spoutaná

Spoutaná
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529317/bmid_spoutana-65942258a73bc.jpg 4 1165 1165

Crossfire série

Je stále přitažlivější, víc sexy než kdykoli dřív. Poddávám se jeho spalující vášni, která mě ničí, ale nedokážu od něho odejít. Žárlím a on mě prosí, abych mu věřila. Jsem k němu připoutána neviditelnými řetězy a nedorozumění, které mezi námi vzniká, protože jsme byli oba v minulosti poznamenáni bolestí, mně trhá srdce ve dví. Někde hluboko v duši ale vím, že my dva patříme k sobě.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Baronet

Reflected in You, 2012

AelinBělotrn
15.03.2020 5 z 5

Je pravda, že to dost připomíná 50 odstínů šedi, ale kniha mě přesto velice bavila.Sexu je velice dost a je také pravda že je pokaždé podobný, ale postupné otvírání Gideonovi minulosti mě nutí číst dál a je to takové odpočinkové.Líbí se mi,že to není všechno tak růžové a ihned po seznámení si plně důvěřují.Dobrý popis.Určitě se vrhnu n další díl

Květinka48
13.03.2020 5 z 5

Nechápu ženy, proč to srovnáváte s knihami 50 odstínů a stěžujete si na to, že je tam hodně sexu. Vždyť je to erotický román. Je dobré přečíst si celou sérii. Příběh je stále lepší a lepší. Za mě super!!!!

niced
14.10.2019 5 z 5

Druhý díl byl naprosto skvělý. Za mě lepší než první. Gideonovo chování mi sice bylo hned jasné a nechápu, že to Evu vůbec nenapadlo, ale závěr perfektní, jsem ráda, že z toho Eva nezačala vyšilovat a byla ráda.. zatím. Gideon konečně odhalil svojí minulost, už jsem myslela, že kolem toho budou kroužit pořád.

makynka911
04.05.2019 3 z 5

Hodně se mi líbilo asi prvních 200 stran, a to nemyslím z první knihy, ale z celé série. Věděla jsem, že to bude dalších 50 odstínů, ale na relax dobré.
Dalších xxx stran série nebylo přímo zlých, ale už to určitě nebylo něco, co bych si chtěla zopakovat. Hlavně se některé věci v knize, viz Evina noční můra, řešili dost zvláštním, až neuvěřitelných způsobem.

Celkově v průměru za 3*.

domina
06.03.2019 5 z 5

Zbytečně natažený děj a zbytečně moc sexuálních scén.

Ewiks27
24.02.2019 5 z 5

Bála jsem se dalšího dílu s obavou,že mi nebudou mít co nabídnout. Erotické scény jsem ani nevnímala,spíš jsem se pohroužila do pocitů Evy a Giedona, že jsem je brala spíš jako vyjádření svých citů a nevyslovených myšlenek.

Zuzanka46
13.10.2018 5 z 5

Skvělá knížka! Druhý díl této série se mi líbil daleko víc, než ten první. Velmi čtivě napsaný příběh Gideona a Evy, ve kterém se konečně řeší problémy i jinak, než pouze sexem. Super! Už se těším na další díl série.

ivca6341
15.07.2018 5 z 5

Právě ji dočítám a moc se líbí. Naprostá spokojenost. Už se těším až začnu číst další (Nezkrotná).

Lee7
03.07.2018 3 z 5

Hodně scén se opakuje, čekám co se bude dít a ono pořád není tak žhavé.. I když konec byl jasný a teď si říkám, co se bude dít.. Proč... Jdu na další díl a uvidíme. Pořád lepší než 50 odstínů, tato spisovatelka alespoň píše zajímavěji.

LP113
11.04.2018

No takže asi tak, Padesát odstínů v trochu jiné formě. Jinak v podstatě on krásnej ale magor a ona nádherná a zachraňujíc ho. Jako pro romanitky asi jo, pro mě ne. Trochu horší než jednička.

vikimi
24.01.2018 3 z 5

Nic moc.

Disinka
20.11.2017 5 z 5

opět skvěle napsané... když je chuť na tento žánr, tak mohu jen doporučit...

Lucik87
20.07.2017 3 z 5

Druhý díl byl krapet slabší.

Autorce se nějak nedařilo děj rozjet, vlastně až v druhé polovině knihy to začlo mít aspoň trochu úroveň.

V první půlce to bylo stále o tom samém, ohraná písnička hodna brazilské telenovely, okořeněná dialogy, kdy má Eva mensturaci a co s tím tedy Gideon bude dělat, když má pořád erekci.

Dále nechápu, kdo přišel na slovo "ševelit", které se objevovalo snad v každé kapitole, neznáme jiné synonymum? Už uvidím, jak drsňák jako Gideon stále jenom ševelí a okolo něj přitom poletují duhoví jednorožci.

Třetí díl dojedu, stále hodnotím daleko lépe než Odstíny.

a.nnysek
05.06.2017 5 z 5

Super čtení, super oddychovka. Eva a Gideon se mi dostali pod kůži.

DJANKA
16.05.2017 3 z 5

Tento díl mi přišel slabší než první. Nějak jsem se nemohla začíst a chvílemi mě ty "jejich kecy" rozčilovaly. Ale pak mě to najednou chytlo a chtěla jsem vědět jak to dopadne. Možná opravdu na tento žánr musím mít zrovna to správné rozpoložení.

Lucka385
24.04.2016 4 z 5

Druhý díl byl pro mě o něco málo slabší než první. Ale nic to nemění na tom, že je to příjemné a oddechové čtení.

Tétéčko
13.03.2016 2 z 5

To bylo velké zklamání. Sylvia mele z posledního a ještě natahuje děj.

havrmoni
01.03.2016 5 z 5

Bála jsem se dalších dílů v obavě,že mi nebudou mít už co nabídnout. Tenhle byl,ale snad lepší než první. Erotické scény jsem ani nevnímala jako sex,tak jsem se ponořila do pocitů všech ,;hrdinů",že jsem je brala spíš jako vyjádření citů a nevyslovených myšlenek.

hanka616
02.02.2016

Příjemné čtení, kniha je stejně dobrá jako první díl.

Denčaa
22.01.2016 3 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem dala šanci i tomu druhému s tím, že pokud se příběh a celkový obsah knihy nikterak nezmění, tak po dalším díle už nesáhnu. Stalo se. Záleptka se nikterak nelišila. Ba co víc, zhoršila se. Příběh sám o sobě vypadá zajímavě, ale ve své podstatě mi příjde hodně nesmyslný. Příběh postavený na tom, že dva lidé jsou pro sebe to nejhorší, co je v životě potkalo mi vážně nedává smyls. Milostné scény jsem i přeskakovala, jelikož to bylo porád dokola. A najednou jsem byla na konci knihy..Další díl? Ne, děkuji.

pro ženy erotika Padesát odstínů

Sylvia Day