Spoutaná
Sylvia Day
Je stále přitažlivější, víc sexy než kdykoli dřív. Poddávám se jeho spalující vášni, která mě ničí, ale nedokážu od něho odejít. Žárlím a on mě prosí, abych mu věřila. Jsem k němu připoutána neviditelnými řetězy a nedorozumění, které mezi námi vzniká, protože jsme byli oba v minulosti poznamenáni bolestí, mně trhá srdce ve dví. Někde hluboko v duši ale vím, že my dva patříme k sobě.... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Reflected in You, 2012
Dle mého názoru lepší než "50 odstínů".... děj mi přijde propracovanější, erotické situace detailnější.... prostě příjemná četba, co jen letí :-)
Opět čtivě napsané a pro mě asi lepší než "padesátka". Se třetím dílem asi chvilku počkám, jelikož už si moc nedokážu představit, co by se tam mohlo dít, kromě toho, že spolu budou šťastně až do smrti :-D
Druhý díl opravdu nezklamal, pokud se člověk do postav nezamiloval v prvním díle, což mně se stalo, tak v tomhle už určitě. Na scénu vstupuje mimo jiné i další skvělá vedlejší postava Bretta Klina. Děj je plný zvratů a nedalo se od něj odtrhnout.
Doporučuji!
Kniha je velmi čtivá, po předchozích erotických románech, které jsem četla bych tuto zařadila mezi nejlepší. Přečetla jsem ji skoro jedním dechem a jsem plná očekávání na třetí díl :)
Musím uznat, že i druhý díl byl velice zajímavý a určitě si přečtu pokračování. Toto je mnohem lepší série než Fifty :)
Přečteno jedním dechem jako první díl. Nechyběla erotika ani napětí, hned jsem se vrhla na třetí díl.
Skvělé pokračování dalo by se napsat to stejné co u 1. dílu pro mě pefektně napsaná kniha a velká většina věcí je uvěřitelná. Jedna z mála knih co se mi chce přečíst víc než jednou. Jen by mě zajímalo kolik si autorka z erotických scén jen vymyslela a kolik zažila, každopádně smekám před její fantazií a závidím pokud to jsou vlastní zážitky :))
Knížka byla i napínavá, měla moc dobrou zápletku a ten konec... Určitě lepší nez odstíny. Zajímavější s lepčím dějem a mnohem čtivější.
Docteny prvni dil tak jdu do druheho :-). Prvni me zaujal tento styl knihy jsem jeste necetla.Pry je to podobne odstinum sedi ja nemuzu porovnat necetla jsem.Rada se odlisuji nenechavam se stahnout davem :-) az padne zajem prectu si odstiny sedi :-)
Tak tenhle díl je ještě horší než ten první, zbytečně dramatické a nějak mě knížka vůbec nazaujala.
jako oddychovka fajn... občas moc zapletené, až jsem se v tom ztrácela,ale pořád lepší než Fifty Shades...
Kniha si udržovala spád. Líbí se mi i příběh Carryho. Zároveň se mi líbí, že není vše odhaleno hned, zůstává stále hodně otazníků, které se pravděpodobně odkryjí až v dalších dílech.
Druhý díl této série mně rozhodně zaujal více než ten první a konečně jsem také již nesrovnávala s odstíny, jako jsem to dělala u první knihy... Děj ve druhé půlce knihy byl rozhodně zajímavý, i když od začátku, co jsem se dozvěděla o té vraždě tak mi bylo jasné, kdo je oním vrahem.
Tentokrát se kniha už docela lišila od odstínů, ale nemůžu si pomoct. Tato série se mi moc nelíbí. Kdybych si měla vybrat, co je lepší, tak volím odstíny.
pro ženy erotika Padesát odstínů
Můžu říct, že Padesát odstínů se s touto sérií nedá srovnat. Lépe se čte, děj je zajímavý a propracovaný ve všech směrech. Už jsem se pustil do dalšího dílu.