Sprievodca mystickými miestami sveta

Sprievodca mystickými miestami sveta
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284009/bmid_sprievodca-mystickymi-miestami-svet-fyl-284009.jpeg 4 14 14

Bosorky a diabli, duchovia a upíri, mimozemšťania a duše vúdú... Nadprirodzené znamenia už po stáročia vyvolávajú v ľuďoch hrôzu a zároveň ich fascinujú. Naberte odvahu a odhaľte najväčšie záhady sveta v pozoruhodnej zbierke strašidelných hradov, zabudnutých úkrytov a nezvyčajných, no významných udalostí! Bohato ilustrovaný Sprievodca mystickými miestami sveta priblíži vyše 250 pozoruhodných destinácií od Ostrova bábik až po Chichén Itzá v Mexiku.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Záhady
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Guide to the World's Supernatural Places, 2014


více info...

Přidat komentář

Lady Greystoke
24.05.2020 3 z 5

Na tuto knížku jsem se velmi těšila, ale docela mě zklamala. Je to psané takovým pitomým způsobem ... slátanina útržkovitých informací, které autorka někde vyčetla a chaoticky poskládala dohromady, někdy mi unikal smysl a pochybuji, že aspoň na jednom z těch míst byla. Pokud měl někdo tendence věřit v nějaké nadpřirozeno, po přečtení téhle knihy už je mít nebude. Kniha měla mít nejspíš opačný efekt, ale, alespoň u mě, se to dost minulo účinkem. Talentem zaujmout paní zrovna neoplývá... Možná by kniha snesla lepší korekturu. Nejvíce mě zaujala kapitola o UFO, ale zbytek téměř o ničem.

zuzi1162
22.01.2016 3 z 5

Čekala jsem o moc víc. Kniha je víceméně souhrnem míst, kde straší nebo se něco mystického dělo. Čekala jsem více informací. Zde spíše autorka předkládá souhrn mnoha a mnoha míst a o každém jen něco málo. Našla jsem si ty ty místa, co mě zajímaly a to bylo vše.