Sprievodca mystickými miestami sveta přehled
Sarah Bartlett
Bosorky a diabli, duchovia a upíri, mimozemšťania a duše vúdú... Nadprirodzené znamenia už po stáročia vyvolávajú v ľuďoch hrôzu a zároveň ich fascinujú. Naberte odvahu a odhaľte najväčšie záhady sveta v pozoruhodnej zbierke strašidelných hradov, zabudnutých úkrytov a nezvyčajných, no významných udalostí! Bohato ilustrovaný Sprievodca mystickými miestami sveta priblíži vyše 250 pozoruhodných destinácií od Ostrova bábik až po Chichén Itzá v Mexiku.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Záhady
Vydáno: 2015 , Slovart (SK)Originální název:
Guide to the World's Supernatural Places, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sprievodca mystickými miestami sveta. Přihlašte se a napište ho.
Čekala jsem o moc víc. Kniha je víceméně souhrnem míst, kde straší nebo se něco mystického dělo. Čekala jsem více informací. Zde spíše autorka předkládá souhrn mnoha a mnoha míst a o každém jen něco málo. Našla jsem si ty ty místa, co mě zajímaly a to bylo vše.
Kniha Sprievodca mystickými miestami sveta v seznamech
2007 | Tarot od A do Z |
2009 | Mýty a báje od A do Z |
2015 | Průvodce po mystických místech světa |
2001 | Osudová přitažlivost |
2009 | Astrosex |
Na tuto knížku jsem se velmi těšila, ale docela mě zklamala. Je to psané takovým pitomým způsobem ... slátanina útržkovitých informací, které autorka někde vyčetla a chaoticky poskládala dohromady, někdy mi unikal smysl a pochybuji, že aspoň na jednom z těch míst byla. Pokud měl někdo tendence věřit v nějaké nadpřirozeno, po přečtení téhle knihy už je mít nebude. Kniha měla mít nejspíš opačný efekt, ale, alespoň u mě, se to dost minulo účinkem. Talentem zaujmout paní zrovna neoplývá... Možná by kniha snesla lepší korekturu. Nejvíce mě zaujala kapitola o UFO, ale zbytek téměř o ničem.