Srdcový kluk
Lenka Lanczová
Svěží příběh gymnazistky Sabiny, která zápasí nejen se studiem, ale hlavně sama se sebou. Místo slibované cesty k moři do jižní Francie prožívá prázdniny "za trest" na chatě, nad učebnicí chemie, z níž propadá. Za pomoci přátel a především brigádníka Honzy v sobě najde dostatek sil, aby zvládla reparát i zásadní životní rozhodnutí.... celý text
Zase úžasné, přečteno jedním dechem. Výborná knížka pro letní podvečery. Příběh mám moc ráda, jenom mě trošku mrzí mnohoznačný konec, kde vlastně nevím, jak to Honza vyřešil s Ivanou, ale na druhou stranu zase můžu popustit uzdu své fantazii.
Velice krásná knížka, pro některé možná ne, ale pro mě dojemná od tří čtvrtin až do konce. Patří mezi jednu z mých oblíbených :)
Je pro mě těžké hodnotit zpětně knížky, které jsem před Xxx lety četla, ale na Lanczovou se nedá jen tak zapomenout. Provázela naši generaci:) Dnes bych sáhla po jiné literatuře
V době mých -náctin, kdy jsem doslova hltala romány Lenky Lanczové, patřil tento rozhodně k těm nejoblíbenějším....Dodnes jej mám ve své knihovničce a nejednou už jsem po něm sáhla :-)
2019 | Těžká noc |
2014 | Život na ostro |
2013 | Dvakrát dospělá |
1997 | Znamení Blíženců |
2009 | Pošeptej po větru |
O nynější dovolené jsem sáhla po velmi oddechovém čtení...opět po Lence a jejím Srdcovém klukovi. Líbilo se mi to na základce a líbí se mi to opět:) O tom svědčí i fakt,že jsem četla až do půl 3 do rána... Přečteno za dva dny a velmi dobře jsem se bavila:))