Rockový polibek
Kylie Scott
Stage Dive série
< 4. díl
Měla to být záležitost na jednu noc… Pozitivní. Dvě maličké čárky na těhotenském testu převrátí život Lizzy Rollinsové vzhůru nohama. A to všechno kvůli jedné obrovské chybě, kterou udělala ve Vegas s neuvěřitelně sexy baskytaristou rockové skupiny Stage Dive. Ben Nicholson byl jediný, s kým se kdy dokázala odvázat, a Lizzy ví, že pohledný rocker nehledá vážný vztah, přestože by si přála opak. Ben ví, že románek s Lizzie je mu zapovězený. Naprosto a úplně. Je to mladší sestřička jeho nejlepšího kamaráda, a přestože to mezi nimi jiskří, nesmí si s nádhernou a svůdnou ženou nic začít. V Městě hříchu ale na okamžik podlehne touze a brzy zjistí, že co se stane ve Vegas, tam ne vždy zůstane. Nyní jsou s Lizzie spojeni tím nejsilnějším poutem… Dokáže ale spoutat i její srdce?... celý text
Naprostá oddechovka. Děj absolutně nereálný, ale jako "pohádka" pro romantické srdce fajn! Knihy jsou čtivě psané. Vůbec u nich nemusíte přemýšlet.
Co říct.. poslední díl byl pěkný, trošku rychlejší a žádné tahanice. Pěkné zakončení skupiny, všichni jsou kompletní. A tak si říkám co Martha a hlavně jejich hlídající dravec Sam?
Je dobře, když člověk od života něco chce. To však neznamená, že to dostane.
Lizzie a Ben byli sladký. Taková něžná tečka na konec. Jen by me zajímalo, kdy se furt berou ty sexy rockový chlapi.
Při poslední knize v sérii mě nejvíc mrzí, že už není žádná další. Tuhle sérii jsem si sakra zamilovala. Lizzy mám hodně ráda, je mi blízká, je pohotová, trochu drzá, upřímná, prostořeká a má smysl pro humor a legraci. Vůbec si ale nechci představovat být v její kůži. Ben mě překvapil a měla jsem ho moc ráda. Dostávali mě už jen jejich esemesky. Je pěkné vidět, že i on se chtěl změnit. Je jasné, že se se vším musel nejprve srovnat sám, stejně jako Liz. Ale bylo krásné, že mu nikdy nebyla úplně lhostejná a pořád se snažil o ní pečovat. Ovšem - všechno nebo nic. Nic není tak jednoduché, jak bychom si přáli. Ale o některé věci prostě stojí za to bojovat víc, než o jiné. Zvlášť když je v sázce zbytek života. A moc mě bavila postava Sama! Tady se celkem vymalovala. Borec a nejvíc týpek.
Ben a Lizzy.. Věkový rozdíl 8 let. A Lizzy mi přišla víc dospělá než Ben ????
Nějak nevím, co k tomu říct. Opět se to nádherně četlo a je to skvělé zakončení série .
Martha mě tady vyloženě sr**a a obešla bych s bez ní ... ale na tom, že to bylo skvělé to asi nic nezmění .
Sérii určitě doporučuji .
Cela serie se mi moc libi, ale posledni dva dily a hlavne ten posledni mi na konci prijde hrozne uspechany. Osobne bych si to dokazala predstavit trochu jinak. Prijde mi to asi jako nejslabsi dil.
Komentář jsem si nechala po dočtení posledního dílu. Celou sérii jsem zvládla za 5 deštivých dní, kdy jsem nic nemusela. Skvělá oddychovka, samozřejmě odtržená od reality. Ale 4 knížky, 4 různí chlápci, 4 různé příběhy. Škoda pro všechny fanynky i nefanynky, že to takhle nefunguje i u skutečných rockových hvězd.
Začnu tím, proč ji nemám v doporučených... Ano, kniha je skvěle napsaná a upřímně mám tento díl asi nejradši (i když jsem stále nečetla ze série ještě 1 díl), avšak... i zde musím strhnout hvězdičku. Necítím, že by mě kniha nějak výrazně zajímala. Ano, byla poutavá, čtivá, vtipná, erotická. Všechny tyto přídavná jména si zaslouží, avšak... mě v ní něco chybělo. Nevím, možná mi jen nesedla osobnost hlavního herce, protože hlavní hrdinku jsem měla celkem ráda. Tak snad se bude Vám víc líbit. :)
(SPOILER) Z tejto série sa mi táto najviac páčila. Lizzie si ma hneď získala a pekne je tam opísané ako môže tehotenstvo dopliesť emócie. Ben sa potreboval spamätať ale mal tiež svoje menšie problémy ktoré si potreboval urovnať a nakoniec to dopadlo dobre.
Dobrý doplnění celé série, ale Ben vypadal na začátku jako právě ten nejmíň komplikovaný a správný chlap, jenže nakonec se mi zdál jako největší pitomec. K Lizzy se nechoval úplně nejlíp. Jasně, nemusíme čekat, že musí být hned spolu, ale k jejímu stavu trošku víc vstřícnosti a ohleduplnosti. Hezky je tu ukázáno, jak myslí jen na sebe, což se nakonec samozřejmě mění. Bylo mi Lizzy docela líto, už jen ohledně jejího stavu to fakt neměla lehké.
Rockový polibek sérii pěkně uzavírá, dokresluje celkový dojem a vrhá na vztahy hrdinů trošku jiné světlo. Hrdinové si stále žijí své osudy, ale kniha už působí lekce násilnějším dojmem, jakoby autorka nevěděla co napsat. Rozhodně mohla pojmout příběh Lizzy a Bena lépe. Kniha neubíhá, první polovina je taková nijaká a konec naopak moc rychlý, ta jedna kapitola to tedy příliš nezachrání. A hodil by se nějaký pořádný epilog, který by shrnul život kapely po nějaké době. Celý ten příběh působí tak, že autorka prostě potřebovala něco napsat a tak něco napsala. Působí to na mě, jako polepené z předešlých dílů a i mužské postavy se mi zdály upozaděny. Netvrdím, že příběh byl špatný, jen by mu neuškodilo ho trošku více promyslet a věnovat se celkovém dojmu. Za mě nepomohl ani fakt, že oba hrdinové této části byli opravdu sympatičtí.
Tohle je asi nejslabší díl série. Vadilo mi, že Ben nemusel o Lizzy vůbec bojovat a ona se mu pořád vnucovala. Holka by se neměla klukovi takhle nabízet, měla by dělat trochu drahoty a znát svou cenu. Ben se choval jako pitomec, nakonec sice v té své makovici našel trochu rozumu, ale že mu to trvalo...:-(. Líbil se mi ale "rodinný" vztah členů kapely a jejich poloviček.
Serie nebyla spatna, ale u mne teda zabodoval dil první a poslední. Dvojka byla o pomatenem klukovi. Trojka byla zase u holce, která byla nejakym zpusobem uvedena za raznou poradnou zenskou, ale ve vysledku ty jeji, pro mne, ubohe uslintane pohledy na chlapa byly az trapne. Ctyrka byla dobra a pekne zakoncena. Dobra oddychovka, ale vim ze k této serii se nevratim.
Celkově je to poutavý příběh, tenhle bych ze série považovala za trochu slabší, ale přečíst se to dá. I přes to všechno je to příjemná oddechovka.
Ve svém žánru podle mě príma. Známá skupina lidí, občas vtipné dialogy, nekonají se žádná velká dramata a je to v nejlepším slova smyslu nekomplikované. Ne že by mě to nějak "zasáhlo" a plánovala bych se ke knížce vracet (a že to dělám dost často :-D), ale byla to fajn oddechovka.
Cela seria Stage Dive je skvela. Samozrejme niektore z pribehov lepsie ako druhe, ale celkovo myslim ze velmi komplexne pribehy, vtiahne vas to do deja a postavy si oblubite. Odporucam.
Skvěle napsáno. Bylo těžké se od knihy odtrhnout. Můžu jen doporučit. Nejen tato kniha, ale i celá série za přečtení stojí :)
2016 | Rocková hvězda |
2016 | Rockový risk |
2016 | Rockové sólo |
2016 | Rockový polibek |
2018 | Věř mi |
Dočetla jsem sérii a vím, že jsem s ní nebyla naposledy. Poslední nezadaný člen kapely Ben byl asi takový, jak si asi plno lidí rockera představují. Každopádně i on má svou minulost a žije trošku jinak, než se naoko zdá. Sestra Anne - Lizzy je jím uchvácená. A z toho je problém. Je pravda, že žena se téměř vždy vyrovná lépe s myšlenkou na dítě než chlap. Tento vztah byla klasická "houpačka".
Dočetla jsem, pobavila jsem se a rozhodně jsem si to užila - celou sérii.