Rockový polibek
Kylie Scott
Stage Dive série
< 4. díl
Měla to být záležitost na jednu noc… Pozitivní. Dvě maličké čárky na těhotenském testu převrátí život Lizzy Rollinsové vzhůru nohama. A to všechno kvůli jedné obrovské chybě, kterou udělala ve Vegas s neuvěřitelně sexy baskytaristou rockové skupiny Stage Dive. Ben Nicholson byl jediný, s kým se kdy dokázala odvázat, a Lizzy ví, že pohledný rocker nehledá vážný vztah, přestože by si přála opak. Ben ví, že románek s Lizzie je mu zapovězený. Naprosto a úplně. Je to mladší sestřička jeho nejlepšího kamaráda, a přestože to mezi nimi jiskří, nesmí si s nádhernou a svůdnou ženou nic začít. V Městě hříchu ale na okamžik podlehne touze a brzy zjistí, že co se stane ve Vegas, tam ne vždy zůstane. Nyní jsou s Lizzie spojeni tím nejsilnějším poutem… Dokáže ale spoutat i její srdce?... celý text

Uf, přečetla jsem tuto knihu za jeden večer. Hrozně se mi to líbilo a nasmála jsem se. Pěkný závěr série, bude se mi to nich stýskat. A určitě si tuto sérii ještě několikrát přečtu.

Přečteno. Bohužel se stalo to čeho jsem se trochu obávala. Třetí díl nasadil tak vysokou laťku, že jí Beník nedokázal přeskočit :-).
Kniha se mi líbila, ale chyběl mi tam humor třetího dílu. Mezi Benem a Lizzie mi to víc jiskřilo ve druhé a třetí knize než tady. V Rockovém polibku se z nich stala typická dvojice co řeší nechtěné těhotenství, vztahy, nedůvěru a svobodu rockového boha.
Ne, že by kniha postrádala vtipné chvilky, ale smích se u mě nedostavil v takové míře jako v Rockovém risku.
Mal byl v tomhle díle zase skvělý, ale ze všech čtyř rockerů u mě, bohužel pro Beníka, pořád vyhrává na plné čáře Jimmy. Jeho chování k Leně je dokonalé i v tomto díle. A nakonec má zase víc než Ben (to pochopí ti co četli :-)).
Stage Dive mi budou moc chybět a říkám si proč ta kapela nemá aspoň deset členů :-)

Celý čas som mala dojem, že som tú knihu už čítala, hoci nie. Ale humor jej nechýbal. To je jediné plus knihy. Možno už ten diel bol navyše.

Asi nejslabší díl z celé série, nicméně jsem si celou bandu okolo Stage Dive moc oblíbila a budou mi chybět. Obzvlášť vtipné hlášky a nadhled Mala, skvělá postava :)

jakoby sudé díly nějak autorce nešly. Zřejmě proto, že hlavního hrdinu znáte už z předchozích dílů, i zápletka okolo něho už tam i začala a pokud si to už moc nepamatujete, tak vás to tolik nevtáhne. Jo bylo to čtivé, milé, ale klidně bych si přečetla znova tu samou scénu, která proběhla už ve dvojce , z pohledu těchto hrdinů, abych si stihla hrdiny více oblíbit, či dokonce zamilovat. Prostě mi tam tak 50 stran na začátku chybělo.

4 diele prečítané za 4 dni. Myslím, že nie je čo viacej dodať. Pútavé, dravé, živočíšne...David, Mal, Jimmy, Benny...zostali niektorej z Vás pri čítaní suché nohavičky? No mne teda určite NIE. Určite sa k sérii niekedy vrátim a budem snívať ďalej...

Tato série vesměs nemá chybu. Je to čtivé, zábavné, nemravné a poutavé. Knihu jsem přečetla za ani ne jeden den. Jen mne u poslední knihu mrzelo, že se autorka nepustila do větší zápletky, přidat na dynamičnosti, více napínavosti. Nicméně i přes to, že mě zde chybělo trochu více zápletky, kniha tím nestrádá na svém půvabu. Rozhodně doporučuji přečíst, nejlépe celou sérii, kdo tak neučinil. :-)
2018 | ![]() |
Opět krásný příběh, byť pohádka - chudá holka, bohatý rocker, který se nechce nikdy vázat. Opět 20 str. před koncem drama, rozchod a nakonec happyend. Liz je dvacet jedna, ale je popisovaná jako šestnáctiletá naivka, co si po pár vyměněných esemeskách myslí, že spolu chodí. Taky mě štvalo, jak pořád říkala A TAK... Přesto dávám 5 hvězdiček, protože je to příjemné a napínavé čtení, od kterého se dá těžko odtrhnout.
Mrcha Martha na konci změkla, takže předpokládám, že bude napsán i příběh Marthy a Sama?